Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Новорічна казка для дітей освітян Літинщини

Новорічна казка для дітей освітян Літинщини

Незабаром Новий рік і кожен очікує чогось казкового. Саме таку новорічну казку для дітей членів профспілки організувала голова профспілки працівників освіти Медвідь Оксана Олександрівна.
5 грудня 2019 року ми побували на екскурсії в с.Клавдієво – Тарасово в майстерні виготовлення новорічних іграшок та відвідали еко – комплекс «Долина страусів» у с. Ясногородка.
В майстерні новорічних іграшок нас зустрів головний чарівник фабрики Ельф, який дуже цікаво та доступно розповів історію новорічної іграшки із різних країн. Через чарівні двері, які вели наче у Нарнію, усі потрапили до зменшеної зимової країни. Там, як у казці, вирувало життя виставкових композицій. Наступним етапом екскурсії став цех, де майстри продемонстрували процес перетворення скла на іграшку: виготовлення, фарбування та сушіння її. Також потрапили у казкове містечко LEMAX.
Після знайомства з виготовленням іграшки нам стало цікаво, як і хто їх розфарбовує. І головний чарівник фабрики це врахував. Дітям показали цех - де художниці розмальовують кожну іграшку власноруч. На завершення усім дали можливість спробувати себе у ролі художника. Поринувши у творчу атмосферу, ми розфарбовували різноманітними фарбами свою іграшку та отримали її у подарунок, що викликало велику радість. Відвідали фірмовий магазин, де придбали іграшки ручної роботи, як сувеніри на згадку.
Море позитиву та емоцій учасники екскурсії отримали від відвідування еко – комплексу « Долина страусів» в с. Ясногородка, де екскурсовод ознайомила із кожним видом страусів , які там розводять, їх походження, витривалість, характерні повадки, розповіла про користь м’яса та яєць цієї птиці. Відповіла на всі запитання, які нас цікавили. При комплексі є міні-зоопарк, який діти теж відвідали. На згадку придбали подарунки в сувенірній лавці. Додому поверталися трішечки втомлені, але повні вражень та емоцій від побаченого.

На завершення хочу сказати, що надзвичайно рада за те, що в нашій країні є місце, у якому діти і дорослі поринають у новорічну й різдвяну атмосферу. Велике спасибі Оксані Олександрівні за такі цікаві та пізнавальні екскурсії повчального характеру!
Таня Рудинська, учасниця поїздки.

Новорічна казка для дітей освітян Літинщини

Новорічна казка для дітей освітян Літинщини

Новорічна казка для дітей освітян Літинщини

Новорічна казка для дітей освітян Літинщини