Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (4)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




Дельфінарій запрошує…

Дельфінарій  запрошує… Надовго запам’ятається батькам та дітям поїздка до м.Хмільник, організована Липовецькою райрадою Профспілки працівників освіти та науки, за сприяння відділу освіти Липовецької РДА.
7 липня, в день великого свята Івана Купала, діти та дорослі отримали незабутні враження від відвідування дельфінарію, який відкрився в м.Хмільник на базі санаторію «Поділля».
Феєрична шоу-програма за участю дельфінів Лілу та Зевса полонила увагу усіх присутніх. Відвідувачі отримали великий заряд позитивної енергії та приємних емоцій. Присутні стали свідками створення картини дельфінами, переглянули акробатичні трюки: стрибки через жердину, вправи з обручами, м’ячами та кільцями, танець «танго» у виконанні Лілу та Зевса. Акторам бурно аплодували, як діти так і дорослі.
По завершенню шоу-програми усі охочі змогли сфотографуватись з «зірками басейну», а також в індивідуальному порядку поплавати з дельфінами.
Масу вражень учасники поїздки отримали і під час відвідування рекреаційного комплексу для відпочинку «Паламаренкове», що у с.Трибухи Літинського району. Красиво доглянута територія комплексу, дитячий басейн, альтанки на воді, місця для купання, човни, катамарани, настільні ігри для дорослих і дітей, смачна кухня та сприятлива погода дала змогу гарно відпочити усім учасникам поїздки.
Висловлюємо щиру подяку голові Липовецької райради Профспілки працівників освіти Кучеру Володимиру Васильовичу та начальнику відділу освіти Липовецької РДА Косач Інні Ярославівні за організацію та сприяння у проведенні цікавої поїздки. На майбутнє хочеться, щоб такі поїздки організовувались частіше, адже наш Подільський край має безліч цікавих та мальовничих місць.





Дельфінарій  запрошує…

Дельфінарій  запрошує…

Дельфінарій  запрошує…

Дельфінарій  запрошує…