Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Освітян Козятинщини кличуть у мандри мальовничі краєвиди України

Освітян Козятинщини кличуть у мандри мальовничі краєвиди України

Усіх людей на Землі, де б вони не жили, заворожує краса своєї Батьківщини. Потреба спілкуватися з живою природою, історією рідного краю, пам’ятками матеріальної і духовної культури стала особливо необхідною людям нашого технічного століття.
Для освіти і профспілки Козятинщини вже стало традицією організовувати подорожі та екскурсії у різні куточки нашої держави.
Так, працівники освіти Козятинського району на чолі з начальником, географом за освітою, Аліною Діденко та головою районної профспілкової організації Оленою Старушок в передчутті нових пригод здійснили тур вихідного дня за маршрутом «Козятин – Умань – Київ - Козятин».
Осіннім листопадом туристів зустріла незвичайна та поетична країна під назвою Національний дендрологічний парк «Софіївка» у м. Умань.З самого першого погляду відвідувачів охопив великий інтерес і сильне бажання зануритися в ту атмосферу, якою насичений весь парк, в той давній час, в ту епоху, коли все було інакше. Ми мали можливість ознайомитись з унікальним рельєфом місцевості, різними видами екзотичних рослин, своєрідними композиціями з каменю, води, архітектурних споруд і скульптур.
Своєю красою, неповторністю та особливостями життя великого міста під час оглядової екскурсії вразив вечірній Київ.
Відпочити, отримати масу емоцій і задоволення від прогулянки, мали можливість освітяни, мандруючи головною етнографічною «скарбницею» нашої країни – Музеєм народної архітектури і побуту під відкритим небом в с. Пирогово, що на околиці Києва. Їх зустріла жива казка, де змішались українські хати, широкі поля, тінисті стежки, млини, язичницькі кам’яні ідоли і православні церкви. Тут ми протягом одного дня побували в усіх історико-етнографічних регіонах України: на Полтавщині і Наддніпрянщині, у Карпатах і на Поліссі, на Буковині та Поділлі, на Слобожанщині і в Таврії. Мали можливість посмакувати гуцульським бограчем, полтавськими галушками та варениками.
Під час подорожі працівники освіти отримали масу яскравих емоцій, відчули справжню і приховану красу рідної землі, насолоджувались чудовою природою та милувались чарівними просторами України, зробили багато оригінальних і унікальних фотографій.
Різні види туризму та туристичні подорожі закладені в крові освітян Козятинщини. Їх кличуть у мандри мальовничі краєвиди та загадкове минуле України. Тому ,можна не сумніватися, що продовження таким турам вихідного дня буде і далі….
Члени профспілки Кордишівської СЗШ
Освітян Козятинщини кличуть у мандри  мальовничі краєвиди України

Освітян Козятинщини кличуть у мандри  мальовничі краєвиди України

Освітян Козятинщини кличуть у мандри  мальовничі краєвиди України