Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » 55 років знань, добра та любові

55 років знань, добра та любові

Шкільна родина ЗНВК «Школа-інтернат-гімназія» імені В. М. Підгорбунського 26 жовтня відзначила славний ювілей – 55-річчя з дня заснування храму мудрості, любові та добра. Школа багата на таланти, тому усе свято супроводжувалося яскравими виступами учнів.
Захід розпочався із вітального слова директора Москалевського Зіновія Петровича, який пригадав історію школи, зустрічей, прощань, злетів, перемог, свят. На іменини до школи завітало багато гостей. Звісно, не обійшлося і без подарунків. Зі щирими словами вітання зверталися голова райдержадміністрації Слабчук Юрій Олексійович та голова районної ради Слободянюк Віктор Миколайович, які нагороджували почесними грамотами та подарунками передових вчителів навчального закладу. Наступною вітала з ювілеєм начальник відділу освіти Діденко Аліна Анатоліївна. Приємно було чути теплі слова вдячності, поваги та довіри від адміністрації, голови ради профспілки працівників освіти і науки Старушок Олени Вікторівні, директора ПНВЦ та завідуючої ІМЦ Акуленко Ірини Володимирівни і Лубчинської Олександри Георгіївни. Також на свято завітала дружина народного депутата України Юрчишина Петра Васильовича Юрчишина Любов Ярославівна, яка із захватом вітала ювілярку.
Школа співпрацює із різними організаціями та веде велику благодійну роботу. Неодноразово учнівський та вчительський колектив надсилали допомогу у Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни. Представники якого завітали на свято, привітали найщирішими словами. Учні школи від 1 до 11 класу дарували присутнім музичні композиції. Не обійшлося і без святкового торта, який презентували одинадцятикласники.
Стіни школи зібрали стільки випускників, школярів, вчителів і гостей, що присутні не вміщалися в залі. Протягом усього свята була можливість переглядати презентацію «55 років знань, добра, любові», де були вміщені сторінки шкільного життя закладу.
У свої 55років школа невпинно рухається вперед, має великий багаж звершень, але прагне до нових висот, допомагає підняти крила дітям, даруючи путівку у нове життя.
Вчитель української мови та літератури Пахольчук Ю.В.

55 років знань, добра та любові

55 років знань, добра та любові

55 років знань, добра та любові

55 років знань, добра та любові

55 років знань, добра та любові