Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Зустріч освітян Канівського та Козятинського районів

Зустріч освітян Канівського та Козятинського районів

25 листопада 2016 року на Козятинщині на запрошення начальника відділу освіти Аліни Діденко перебувала делегація освітян Канівського району. До складу делегації входили працівники відділу освіти, молоді та спорту, директори шкіл та голови профспілкових комітетів освітянських закладів Канівщини.
Гостей зустріли на кордоні Козятинського району: теплі посмішки, взаємні вітання та запашний коровай від господарів одразу створили дружню атмосферу, яка спонукала до невимушеного спілкування.
Канівчани відвідали Козятинську СЗШ І-ІІІ ст. № 9, вони були вражені тим, як по-сучасному можна оздобити приміщення школи, якій вже виповнилось 103 роки.
Гості по-щирому захоплювались під час відвідання приміщення відділу освіти і умовами праці колективу, і надбаннями інформаційно-методичного центру, і зразковим Музеєм освіти Козятинщини, і постійно діючою виставкою декоративно-ужиткового мистецтва «Творча скарбниця», і навіть кабінетом начальника відділу освіти. До речі Аліна Анатоліївна поділилась секретами створення достойної матеріально-технічної бази, організації творчої роботи освітянських колективів, відповіла на чисельні запитання канівчан.
Миколаївський ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа - дитячий садок» імені В. Земляка зробив акцент на чеському колориті свого закладу: вітання, пісні й танці, музей культури села Миколаївки, кабінет чеської мови і навіть солодощі, виготовлені за старовинними народними рецептами – все було для гостей і новим, і несподіваним. Канівчани оглянули дошкільне відділення, яке практично готове до відкриття, відзначили по-справжньому європейський стиль оформлення закладу.
ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-інтернат-гімназія» імені В. Підгорбунського – найбільший і найсучасніший навчальний заклад Козятинського району. Гостей вразило все: оформлення та наповнення навчальних кабінетів, ошатність усіх приміщень, спальний корпус, їдальня, зразковий Музей Бойової Слави. А концерт, участь в якому брали лише «зірки» освітянської самодіяльності Козятинщини, викликав у присутніх справжнє захоплення і не раз переривався оваціями.
На прощання представники освіти Канівського та Козятинського району обмінялись друкованою продукцією, яка дає змогу познайомитись з педагогічним досвідом кожного; гостям були вручені символічні подарунки, виготовлені гуртківцями Позашкільного навчально-виховного центру.
Дружбі між освітянами Канівського і Козятинського районів міцніти, це допоможе у пошуку і впровадженні у навчально-виховний процес нових форм та методів педагогічної діяльності – таким був обопільний висновок учасників зустрічі!

С.Стратійчук
Заступник директора ПНВЦ
Зустріч освітян Канівського та Козятинського районів

Зустріч освітян Канівського та Козятинського районів

Зустріч освітян Канівського та Козятинського районів