Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Районна зустріч вчителів-пенсіонерів

Районна зустріч вчителів-пенсіонерів

Вже багато років на початку весни у Козятинському районі проводиться чудове, зворушливе і дуже щире свято – зустріч з ветеранами педагогічної праці, ідея якого належить начальнику відділу освіти Аліні Діденко. Тому не дивно, що саме вона і заступник голови райдержадміністрації Ігор Булавський першими вітали учасників зустрічі, бажали присутнім здоров'я, довгих років життя, усіляких гараздів, і першими висловили думку, що це свято потрібно не лише ветеранам, а й тим, хто продовжує їхню справу на ниві освіти Козятинщини.
У затишній залі гості заходу мали можливість поспілкуватись один з одним, згадати роки своєї педагогічної діяльності, поділитись досвідом із молодшими вчителями.
Сценарій цьогорічного заходу був побудований у вигляді своєрідного звіту про те, як розвиваються освітянські заклади району, як зміцнюється їх матеріально-технічна база, які здобутки мають колективи шкіл у навчанні, самодіяльній творчості, спорті, громадській роботі. Оплесками та посмішками присутні вітали КОЖНОГО учасника свята: колишніх вчителів та заступників директора школи, вихователів та методистів, педагогів-організаторів та технічних працівників. Вони почули теплі і душевні слова від голови районної ради профспілки працівників освіти і науки Олени Старушок, працівників відділу освіти, представників директорського корпусу.
А учасники концертної програми вразили всіх своєю виконавською майстерністю, яскравістю і різноманітністю підготовлених номерів: майже академічний Народний аматорський колектив Профспілок України вокальний ансамбль «Камертон» і ніжне та тендітне дівоче тріо ЗНВК «Школа-інтернат-гімназія», славнозвісний ансамбль «Зорецвіт» Позашкільного навчально-виховного центру і чоловічий дует Махнівської СЗШ, чудові солісти – емоційна Марія Дацюк та елегантний Микола Аліфіренко (Козятинський ЗНВК № 9), проникливий Сергій Лещук (ЗНВК «Школа-інтернат-гімназія»), увінчана усіляким лауреатством Віталіна Бальшанек (Миколаївський ЗНВК). Але найгучніші оплески глядацької зали викликали дуети начальника відділу освіти Аліни Діденко з «Дитиною року – 2017» Миколою Аліфіренком та одним із ведучих Сергієм Стратійчуком.
А ПОЗА СЦЕНАРІЄМ: колишні вихователі закладу дошкільної освіти «Берізка» (смт Глухівці) підготували і майстерно виконали пісню вдячності організаторам свята, ветеран Глуховецької СЗШ Віктор Черкасенко спільно з теперішнім вчителем Непедівського ЗНВК Володимиром Афанасьєвим своєю піснею усіх повернули до рідної хати, а Валентина Голуб (Іванковецька філія Козятинського ЗНВК № 9) вразила чудовим голосом при виконанні класичного твору.
Потім були подарунки: гуртківці Позашкільного навчально-виховного центру та учні шкіл району приготували для учасників свята пам’ятні сувеніри – справжні дива декоративно-ужиткового мистецтва, а від відділу освіти кожен ветеран одержав на згадку абсолютно ексклюзивні настінні годинники.
Допоки існує освіта Козятинського району, доти буде існувати це чарівне і прекрасне свято, свято весни, педагогічного таланту та єдності і наступності поколінь – цю думку висловлювали усі, залишаючи гостинне приміщення ЗНВК «Школа-інтернат-гімназія».

С. Стратійчук заступник директора ПНВЦ

Районна зустріч вчителів-пенсіонерів

Районна зустріч вчителів-пенсіонерів

Районна зустріч вчителів-пенсіонерів

Районна зустріч вчителів-пенсіонерів