Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Творчий звіт вокального ансамблю «КАМЕРТОН» «ДУШІ КРИНИЦЯ – ПРАВДИ ДЖЕРЕЛО»

Творчий звіт вокального ансамблю «КАМЕРТОН» «ДУШІ КРИНИЦЯ – ПРАВДИ ДЖЕРЕЛО»

2 грудня 2016 року у освіти Козятинщини відбулося справжнє свято: із своїм творчим звітом «Душі криниця – правди джерело» виступав дзвінкоголосий і елегантний, досконалий і емоційний вокальний ансамбль «Камертон».
Колектив був створений у квітні 2010 року на базі Позашкільного навчально-виховного центру Козятинського району за ініціативи начальника відділу освіти Аліни Анатоліївни Діденко, яка і стала художнім керівником ансамблю.
Основу колективу складають троє: Сергій Лещук (ЗНВК «Школа-інтернат-гімназія»), Володимир Афанасьєв (Білопільська та Непедівська школи), Володимир Григор'єв (Махнівська школа та Дубовомахаринецький ЗНВК). Але в разі потреби до колективу запрошуються й інші виконавці. А під час деяких виступів «Камертон» розростався до розмірів чоловічого хору.
Вони стали постійними учасниками усіх районних масових заходів. «Перлини Козятинщини» і «Травневий зорепад», «Уклін і шана, вчителю, тобі!» і «Зліт випускників», Суперстаршокласниця» чи концерт до 8 Березня – ці свята просто неможливо представити без «Камертона». А це тому, що репертуар ансамблю різноманітний і різнобарвний; його основу складають пісні сучасних українських авторів, поряд з ними звучать народні пісні, твори української класики та (навіть!) пісні самодіяльних авторів.
Ансамбль «Камертон» відрізняється високим рівнем виконавської майстерності: учасники колективу багато працюють над чистотою інтонування, розвитком багатоголосся, створенням емоційного забарвлення композицій.
Найбільший успіх під час концерту випав на пісні, які «Камертон» виконував спільно зі своїм художнім керівником Аліною Діденко.
Наших «іменинників» вітали керівник апарату райдержадміністрації Юрій Студоляк та голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки - Олена Старушок.
А оскільки свято проводилось ще й тому, що відділ освіти і районна організація Профспілки працівників освіти і науки подали документи на присвоєння вокальному ансамблю «Камертон» почесного звання «Народний аматорський колектив профспілок України», усіх присутніх у залі хвилювала думка представницької комісії з Вінниці. Голова комісії – заслужений артист України Адам Дзюба щиро привітав учасників колективу з прекрасним виступом, побажав їм натхнення та подальших творчих злетів.

Ірина Акуленко.


Творчий звіт вокального ансамблю «КАМЕРТОН» «ДУШІ КРИНИЦЯ – ПРАВДИ ДЖЕРЕЛО»

Творчий звіт вокального ансамблю «КАМЕРТОН» «ДУШІ КРИНИЦЯ – ПРАВДИ ДЖЕРЕЛО»

Творчий звіт вокального ансамблю «КАМЕРТОН» «ДУШІ КРИНИЦЯ – ПРАВДИ ДЖЕРЕЛО»