Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (11)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Кустовецькій школі 100 років!

Кустовецькій школі 100 років!

Кустовецькій школі 100 років!Вже в сотий раз кружляє над школою осіннє листя. Неначе відгомін минулих літ,лине пісня старого шкільного дзвоника. Кустовецькій школі 100 років! Ці слова на вустах в усіх, кого доля так чи інакше пов’язала зі школою.
Власне школа в селі Кустівцях існує ще з 1894 року, а 100 літній ювілей святкує саме приміщення школи. Охайна на вигляд, міцна, умебльована по-сучасному будова не скидається на столітню. Новими світлими вікнами дивиться на стежку, по якій біжить дітвора, з’їжджаються випускники на зустріч. А з’їхалось їх чимало. Сільський клуб, розрахований на 200 місць, не зумів всіх умістити. Ті, кому не вистачило місця, стоячи у фойє, уважно вслухались в кожне сказане слово на сцені.
За адресами проживання випускників можна вивчати географію. На свято прибули гості з сусідніх сіл, з міста хмільника,Калинівки, Бердичева, Вінниці , Києва, Одеси, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Москви, Рудного, Челябинська, Германії, Італії. До вітань педагогічного колективу приєдналась і Хмільницька районна організація Профспілки, яка надала фінансову підтримку для проведення свята.
Це все твої учні, школо, це ті, в чиїх серцях живе твій святий вогник.
З Днем народження, школо, з столітнім тебе ювілеєм!








Кустовецькій школі 100 років!