Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Джура – 2023

Джура – 2023

Згідно плану роботи відділу освіти Липовецької міської ради та Липовецької РО Профспілки освіти, з метою пропагування серед школярів та освітян ідей патріотизму та здорового способу життя 04 травня 2023 року на базі Росошанського ліцею проходив І територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

З вітальним словом до учасників звернулись заступник Липовецького міського голови Анатолій Дацький, начальник відділу освіти Липовецької міської ради Леся Білозерова, директор Росошанського ліцею Віктор Дорошенко та голова РО профспілки освітян Володимир Кучер, який зазначив, що переможців і переможених не буде - переможуть усі хто прибув на змагання. Побажав учасникам гідно представити свої рої та отримати нові знайомства та друзів, адже такі заходи не тільки дисциплінують, але й згуртовують учнівські колективи.

На змагання прибуло понад 150 учасників, а саме 17 роїв середньої та старшої груп змагались за перемогу. Свої знання з Захисту України, саперної та фізичної підготовки, історії України, стрільби, орієнтування на місцевості юні козачата проявляли при проходженні 8 видів змагань.

Велика подяка за організацію заходу консультантам КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Липовецької міської ради та КЗ позашкільної освіти «Дитячо-юнацький центр» Липовецької міської ради , а також керівникам команд - вчителям Захисту Вітчизни та фізичної культури, що були задіяні, зокрема, в суддівстві та заступникам керівників роїв, які були призначені, як «виховники» з числа педагогічних працівників.
По закінченню змагань на дітей чекав смачний обід та гаряча юшка, які гостинно приготували господарі - колектив Росошанського ліцею, якому особлива подяка від усіх учасників заходу.

За підсумками протоколів компетентного журі, кожна команда зайняла призове місце в змаганнях, але першість здобули - рій «Гайдамаки» /середня група/ Липовецького ліцею № 2 та рій «Січовики» /старша група/ Росошанського ліцею; ІІ місце – рій «Росошанські козаки» /середня група/ Росошанського ліцею та рій «Соколи-побратими» Липовецького ліцею № 2, ІІІ місце розділили між собою рій «Соколята» /середня група/ Нападівської гімназії, рої «Богунівці» та «Козацька слава» старшої групи Липовецького ліцею № 1 та Іваньківського ліцею, за що були нагороджені кубками, медалями, дипломами, грошовими винагородами та солодкими подарунками.

Проведення даних заходів сприяє вихованню патріотизму, гідного ставлення до військової справи та до жертовності захисників України, що є неоціненним внеском в розбудову державності.

Олена Ненюкова,
голова ППО КУ Липовецько го ліцею №2


Джура – 2023

Джура – 2023

Джура – 2023

Джура – 2023

Джура – 2023