Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Благодійний турнір із волейболу

Благодійний турнір із волейболу

У Вінниці з 27 по 30 березня 2023р. на базі ліцею №31 відбувся благодійний турнір із волейболу серед працівників закладів освіти міста. Організатори турніру – Департамент освіти Вінницької міської ради та міська організація Профспілки працівників освіти і науки.

Турнір із волейболу традиційний і проводиться ще з 2006 року. Цьогоріч у змаганнях взяла участь рекордна кількість учасників – дванадцять команд, а з врахуванням комплектації команд, залучено було гравців із 23 ліцеїв міста, майже 100 учасників. Особливістю цьогорічних змагань було те, що в них прийняли участь і військовослужбовці ЗСУ із ліцеїв №20, №30, №31, які перебувають у відпустках і вирішили зіграти в командах за свої ліцеї.

Змагання пройшли на високому організаційному та методичному рівні завдяки професійним навичкам суддівства на чолі з головним суддею Калиною В.Є. Боротьба була запеклою.

Та після фінального етапу результати змагання такі:
1 місце – команда ліцею №13;
2 місце – команда ВВПУСП;
3 місце – збірна команда ліцеїв №20 та №31.

Також на турнірі обрали «кращого гравця», «кращу гравчиню», «найкращого нападника», «найкращого зв’язуючого», «найстаршого учасника».

Переможці змагань були нагороджені грамотами Департаменту освіти та грошовою винагородою Вінницького міського комітету Профспілки працівників освіти.

Також треба відзначити, що вперше в змаганнях з волейболу взяла команда з ліцею №11, яка, до речі, зібрала 2 тисячі благодійних внесків. Загалом же учасники турніру зібрали 19 тис. 500 грн., які були передані на потреби ЗСУ.

Благодійний турнір із волейболу

Благодійний турнір із волейболу

Благодійний турнір із волейболу

Благодійний турнір із волейболу

Благодійний турнір із волейболу

Благодійний турнір із волейболу