Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




І ЗНОВУ СВЯТО.

Кожна пора року має свої характерні особливості: колір, аромат, настрій.
Осінь - різнобарвна, розмаїта і особлива для учительства Козятинщини. Восени поміж багатьох свят у календарі є одне, яке вони з нетерпінням чекають – День працівників освіти.
В Козятинському районі існує гарна традиція привітання учителів. Відділом освіти на чолі з начальником Аліною Діденко та головою районної профспілкової організації Оленою Старушок для освітян проводиться церемонія вшанування кращих працівників – «Педагогічний тріумф». У цей день в ошатно прибраному залі збирається районна освітянська родина, яку чекають змістовно підібрані, досконало підготовлені концертні номери від гуртківців Позашкільного навчально-виховного центру, привітання з вуст районного керівництва, відзнаки, грамоти та грошові премії. На святковому дійстві, яке залишається у пам’яті кожного педагога назавжди, панує піднесений і радісний настрій, дружня і доброзичлива атмосфера спілкування.
Не порушуючи традицій, на початку жовтня цього року освітяни козятинської землі зібралися у актовій залі ЗНВКІ-ІІІ ступенів «Школа-гімназія-дитячий садок» імені В.М. Підгорбунського на розширену нараду-свято, щоб відзначити кращих своїх працівників.
Щирі слова привітань на адресу присутніх у залі лунали від голови Козятинської райдержадміністрації Костянтина Поперечного та голови Козятинської районної ради Віктора Слободянюка. Особливо трепетно, з великою любов’ю і вдячністю, мов та мати рідних дітей, вітала своїх педагогів начальник відділу освіти Аліна Діденко. З власними поезіями про шкільне життя, вчительську долю виступили Тетяна Острожинська і Сергій Стратійчук.
Ведучою дійства, Іриною Акуленко, озвучено наказ по відділу освіти, відповідно якого всі педагогічні працівники працівники одержать винагороду за сумлінну працю в розмірі 50% посадового окладу.
Дипломами про занесення на дошку пошани відділу освіти .нагороджувались:
1. Панасюк Тетяна Олегівна, вчитель історії Білопільського ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
2. Черній Андрій Вікторович, вчитель фізичної культури Махаринецької СЗШ І-ІІІ ступенів.
3. Юхимчук Катерина Володимирівна, вчитель хімії ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-гімназія-дитячий садок» ім. В.М. Підгорбунського.
4. Стельмах Любов Семенівна, вчитель-логопед Інклюзивно-ресурсного центру Козятинської районної ради.
5. Пічкур Богдан Анатолійович, учитель географії ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-гімназія-дитячий садок» ім. В.М. Підгорбунського.
6. Пасічник Катерина Василівна, вчитель біології Бродецького ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
7. Котонос Олена Вікторівна, економіст відділу освіти Козятинської райдержадміністрації.
8. Кудрявець Валентин Йосипович, директор Бродецького ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
9. Біла Світлана Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Кашперівського ЗНВК І-ІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
10. Перенчук Сергій Степанович, директор Козятинської РДЮСШ «Колос».
11. Терпило Надія Іванівна, методист Інформаційно-методичного центру відділу освіти Козятинської райдержадміністрації.
12. Черешнюк Світлана Михайлівна, директор Самгородоцького ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
13. Дроздович Микола Петрович, водій Флоріанівського ЗНВКІ-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
14. Мусійчук Тетяна Григорівна, прибиральник службових приміщень відділу освіти Козятинської райдержадміністрації
Відзнаками «За досягнення перед освітою Козятинщини» удостоєні:
1.Лубчинська Олександра Георгіївна, завідуюча Інформаційно-методичним центром відділу освіти Козятинської райдержадміністрації.
2.Заїчко Олег Борисович, директор Козятинського ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок» № 9.
3.Старушок Олена Вікторівна, голова ради профспілки працівників освіти і науки Козятинського району.
4.Науменко Олександр Віталійович, директор Махнівської СЗШ І-ІІІ ступенів.
5. Острожинська Тетяна Володимирівна, учитель української мови та літератури Бродецького ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
6.Безпалько Юрій Михайлович, директор Пиковецького ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
7.Левицький Віктор Миколайович, вчитель фізичної культури та предмету «Захист України» Кордишівської СЗШ І-ІІІ ступенів.
8. Кузнічук Ганна Миколаївна, вчитель біології Вівсяницького ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок».
9. Пасічнюк Анна Дмитрівна, керівник зразкового хореографічного ансамблю «Зірки Арчі» Позашкільного навчально-виховного центру Козятинського району.
10. Стратійчук Сергій Ігорович, заступник директора з навчально-виховної роботи Позашкільного навчально-виховного центру Козятинського району.
Переможцем рейтинг-конкурсу «Педагогічний тріумф – 2020» визнано Левицьку Наталію Олексіївну, учителя географії, директора Кордишівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
Своїми здобутками педагогічні працівники вносять колосальний вклад у розвиток України, адже освіта – надія і опора держави.
Присутні висловили подяку Аліні Діденко за організацію, сповненого радісних емоцій, заходу.
Освітяни Козятинщини вдячні долі, що їх очолює такий мудрий і розумний керівник, як Аліна Діденко. Саме вона вміє організувати людей до результативної праці, влаштувати свято за будь-яких умов та обставин, у нелегкий для держави час удосконалює систему заохочення, цінує кожного педагога, створює комфортні умови праці в закладах освіти.
Освіта Козятинського краю вміє добре працювати і гарно святкувати…

Профком Кордишівської СЗШ І – ІІІ ст..

І ЗНОВУ СВЯТО.

І ЗНОВУ СВЯТО.

І ЗНОВУ СВЯТО.

І ЗНОВУ СВЯТО.