Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Травень 2024 (2)
Квітень 2024 (8)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)




» » «На струнах серця – 2018»

«На струнах серця – 2018»

(28 листопада, Вернигородоцький ЗНВК І-ІІІ ст.)
Все-таки по-справжньому унікальний фестиваль вже ввосьме проводиться в освіті Козятинського району. До участі в ньому запрошуються учні і вчителі, які створюють власні пісні чи виконують твори інших авторів під свій акомпанемент.
Затишна та привітна актова зала Вернигородоцького ЗНВК була вщерть заповнена учасниками фестивалю, учнями та вчителями школи. Невимушена і тепла атмосфера заходу викликала непідробне натхнення в усіх учасників.
А вони були неперевершені! Елегантний і відвертий Сергій Петрович Тетенко (Кашперівський ЗНВК І-ІІ ст.) виконав дві пісні, в одній з яких він виступив як композитор, а в іншій – як перекладач. Вишукана і абсолютно професійна Лілія Анатоліївна Котовська (Пиковецький ЗНВК І-ІІІ ст.) підкорила зал піснею гурту «The Hardkiss» у супроводі бандури (!). Дебютантка фестивалю Катерина Стрільчук (ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-інтернат-гімназія») вразила точністю інтонування та майстерним гітарним акомпанементом. Душевність і щирість були ознакою виступу Володимира Миколайовича Іщука (Флоріанівський ЗНВК І-ІІІ ст.). Дует Володимира Антоновича Афанасьєва та Оксани Олександрівни Клірішенко (Білопільський ЗНВК І-ІІІ ст.) зачарував присутніх ніжністю та тонким двоголоссям виконання. Єлизавета Роман (Козятинський ЗНВК І-ІІІ ст. № 9), неодноразова учасниця попередніх фестивалів, була неочікуваною як у виконанні, так і у створенні власних пісень.
Абсолютний фурор у залі викликав дует Володимира Олександровича Григор’єва (Махнівська СЗШ І-ІІІ ст., Дубовомахаринецький ЗНВК І-ІІІ ст.) і Віктора Валентиновича Медвецького (Вернигородоцький ЗНВК І-ІІІ ст.) із виконанням попурі популярних українських народних пісень у супроводі двох баянів (до речі, із ними співав увесь зал). Олексій Пугач та Даніїл Щетінін (Широкогребельський ЗНВК І-ІІІ ст.) зі своїми піснями гідні значно більшої глядацької аудиторії, бо вони своєю чуттєвістю і по-справжньому рокерською емоційністю здатні розбурхати цілі стадіони.
Сергій Ігорович Стратійчук (Позашкільний навчально-виховний центр) не лише майстерно провів концерт, а й виконав дві власні пісні.
Учасників заходу вітали голова ради профспілки працівників освіти і науки Олена Вікторівна Старушок та директор Позашкільного навчально-виховного центру Ірина Володимирівна Акуленко. Вони висловили надію, що цей непересічний фестиваль і надалі житиме на теренах освіти Козятинщини, бо не переводяться яскраві особистості серед вчителів та учнів, вони єднаються у творчості, залишаючись справжніми друзями на багато років.
Усі учасники фестивалю нагороджені грамотами, подарунками та (педагоги) грошовими преміями від ради профспілки працівників освіти і науки.
Світлана Костюк, методист Позашкільного навчально-виховного центру Козятинського району.
«На струнах серця – 2018»

«На струнах серця – 2018»

«На струнах серця – 2018»

«На струнах серця – 2018»

«На струнах серця – 2018»

«На струнах серця – 2018»