Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Травень 2024 (2)
Квітень 2024 (8)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)




25 кроків до успіху.

Знаменний рік, знаменний час і день, Під ясною високою зорею Омріяне народження ліцею Нехай повік буде благословен!
Нам – 25! Прекрасна і знаменна дата! Для історії – це всього лише мить. А скільки пройдено доріг, скільки зусиль, натхнення і праці вели нас до успіху! Ювілею рідного ліцею, нашим педагогічним працівникам, випускникам,учням, нашим батькам, друзям і помічникам ми присвятили наші святкові заходи.
З 19 по 23 жовтня весь колектив ліцею прийняв участь у відзначенні 25-ї річниці з часу створення нашого закладу. Ліцеїсти виготовляли вітальні плакати, приймали участь у вікторинах «Сторінки історії ліцею», знайомились з новими експозиціями шкільного музею, проводили екскурсії для гостей та зустрічались з випускниками та ветеранами педагогічної праці.
Кульмінацією урочистих заходів став святковий концерт «З ювілеєм, рідний ліцею!», який відбувся 23 жовтня в районному Будинку культури. Вже зранку в ліцеї вітали весь колектив випускники, батьки, гості нашого свята. Голова піклувальної ради Гавриш К.А., голова ради навчального закладу Протопіш І Г., меценат Дощин О.В. вітали працівників ліцею та учнів запашним короваєм та подарунками.
Урочиста частина відзначення 25-річного ювілею в Будинку культури розпочалась виконанням Державного гімну. Ведучі запросили на сцену директора ліцею Подзігуна А.М., який в своїй вітальній промові розповів про історію створення нашого закладу, про кадрове забезпечення та досягнення наших учнів та вчителів, презентував книгу «Тиврівський ліцей. 25 кроків до успіху», яку, з нагоди відзначення ювілею, підготував до друку педагогічний колектив. Ця книга стала не просто хронікою нашого життя, а книгою нашої історії, наших звершень і перемог.
Директор ліцею висловив вдячність Вінницькій обласній адміністрації, обласній раді, департаменту освіти, обласній організації профспілки працівників освіти і науки, керівникам району, селища, освіти за їхню підтримку і співпрацю. Андрій Михайлович також привітав зі святом педагогічний колектив, технічний персонал нашого закладу, батьків, учнів та випускників ліцею. Протягом всього концерту глядачі в залі мали можливість переглянути цікаві відеопрезентації про життя ліцею, про наші перемоги і звершення, про нашу освітню і виховну діяльність.
Після виступу директора ведучі запросили на сцену почесних гостей: Буняка В.В. – виконуючого обов’язки директора департаменту освіти і науки Вінницької ОДА, Дмитренко Ж.В. – депутата обласної ради, заступника голови постійної комісії з питань освіти і культури, Пугачова С.Г. – керівника обласної організації профспілки працівників освіти і науки, Горобець С.В. – заступника директора обласної профспілки освітян, Буняк О.В. – проректора Вінницької академії неперервної освіти, Каменюка М.Ф. – голову Вінницької організації Національної Спілки письменників України.
Буняк В.В. щиро привітав наш колектив з ювілеєм, вручив грамоти Департаменту освіти працівникам ліцею, а для наших учнів подарував унікальний, інноваційний «Клас математики», обладнаний найсучаснішою оргтехнікою, вартістю 362 тисячі гривень. Гості з Вінниці вітали нас зі святом, вручали подарунки і бажали нашому закладу подальших успіхів і досягнень.
Після виконання гімну ліцею на сцену були запрошені: голова районної державної адміністрації Бойко В.В., перший заступник голови Тиврівської РДА Заворітній О.В., заступник голови РДА Вітюк В.В., голова селищної ради Кицишин С.М., завідувач районним методичним кабінетом Касянчук Л.Л., яка пройшла конкурс на посаду начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, начальник організаційного відділу Підлісна Т.І., завсектором відділу культури Мартиневич С.В і фундатор нашого ліцею, з ініціативи якого в 1993 році був заснований наш заклад – Подзігун Михайло Сергійович. І знову зі сцени лунали найщиріші вітання ювілярам і побажання нових перемог і звершень нашому ліцею.
На нашому святі були присутні наші безпосередні наставники – методисти районного відділу освіти, які щоденно надають нам методичну допомогу своїми мудрими порадами і надихають нас до творчої праці. Від усієї душі ми вітали квітами головного спеціаліста відділу освіти Коваль Л.Ф., методистів: Сороку І.Г., Крочу О.М., Грицишину Н.С., Жилінську Т.О., Мосієнко С.А., Какулію Л.Л. та директора Тиврівського районного будинку дитячої та юнацької творчості Єнютіну О. Ф. З вдячністю за підтримку і турботу ми також вітали головного бухгалтера відділу освіти Касянчука О.О. та працівників централізованої бухгалтерії Слічну Л.Ю., Андрушко Т.В. і Басалигу Н.А.
В нашому ліцеї навчаються учні з різних шкіл району і області. І ми від усієї душі дякували дирекціям та педагогічним колективам шкіл, які виховували і навчали наших учнів і тепер передали нам право вести їх до нових вершин і досягнень. В свою чергу директори та заступники директорів шкіл району Швець О.В., Кузьмик О.А., Шіпочка П.В., Мельник П.В., Сковира Т.І., Решетник Г.П. та Власюк І.М. теж приєднались до привітань присутніх на святі гостей і побажали нашому ліцею ще більшої слави і процвітання
Своїми молитвами і благословінням підтримав нас духовний наставник нашого закладу, протоієрей храму Вознесіння Господнього, Української православної церкви Київського патріархату - отець Богдан.
Успіхи працівників та учнів ліцею – це результат творчої співпраці педагогічного та батьківського колективу. Батьківська рада ліцею завжди приймала активну участь в навчально-виховному процесі нашого закладу і на святі щиро вітали нас з ювілеєм голови батьківських комітетів різних років Яковлєв А.В., Коваль А.В., Міняйло Л.В. і Усатюк В.В.
В 1993-1994 навчальному році наш ліцей випустив перших випускників – 17 учнів фізико-математичного факультету. Першими ластівками вони полетіли в світ, започаткувавши славу нашого ліцею. З того часу Тиврівський ліцей випустив в доросле життя більше 1300 випускників. Щедрим соняхом він розсіяв свої зерна по всьому світу. Щороку наші випускники здобувають нові вершини, своїми успіхами примножуючи добру славу ліцею. З різних куточків країни приїхали вони на свято, надіслали багато відеопривітань навіть з-за кордону. А на сцені вітали своїх вчителів і свій рідний ліцей випускник 2009 року, чемпіон України по розв’язуванню логічних задач, бронзовий призер чемпіонату в Парижі - Заворотній Володимир та випускник 2014 року – Суверток Олексій. З вдячністю і любов’ю згадували випускники своїх вчителів і свій храм науки. Ліцей не тільки зібрав і подружив учнів з різних куточків країни, а й навчив наполегливо йти до своєї мети і ніколи не зупинятися на досягнутому.
Після виступу випускників всі присутні в залі вітали на сцені педагогічний колектив ліцею, а в залі – технічних працівників і ветеранів педагогічної праці. З вітальним словом від імені ветеранів педагогічної праці виступила Семенюк М.А. Вчителі ліцею вручили своїм старшим колегам квіти вдячності за їхню сподвижницьку працю і вірність обраному колись шляху. А дирекцією закладу було вручено подяки всім членам нашого колективу.
Справжньою окрасою нашої концертної програми стали танцювальні номери народного художнього колективу України, ансамблю спортивного бального танцю «Грація», керівники – Заслужені працівники культури Олександр і Ольга Мацюк. Всіх глядачів в залі зачарували їхні виступи: ліричний танець під музику М.Леонтовича «Щедрик», запальний «Рок-н-рол» та чарівний «Святковий вальс». Свою прекрасну хореографічну композицію «Ангели» подарував нам лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, хореографічний колектив Будинку Культури «Райдуга» селища Сутиски, художній керівник – Яцкевич Ольга Петрівна. Вихованці вокального гуртка ліцею під керівництвом Вергелеса В.В. теж порадували всіх присутніх на святі своїми талантами. Солісти-першокурсники Кузьмик Іван і Прудник Діана виконали пісню «З ювілеєм, ліцей!», вокальний квартет «Дивограй» у складі Вергелеса В.В., Юрчишина Данила, Білозуб Ольги та Завальницької Ярослави подарував глядачам віночок українських пісень, старшокласники Олійник Олександр та Білозуб Ольга для наших ветеранів виконали пісню їхньої молодості «Червону руту», від імені випускників ліцею виступив вокально-інструментальний ансамбль «9-ий урок» з піснею «Сансара» - солісти Юрчишин Данило і Забєліна Дарина. З цілою програмою виступили на нашому святі вчителі та учні Тиврівської музичної школи, директор – Коломієць Ю.І. Всіх гостей свята веселою музикою зустрічав духовий оркестр, на сцені співав хор «Мелодія», грав інструментальний ансамбль вчителів та ансамбль учнів-скрипалів. Ми безмежно вдячні нашим друзям – музикантам за такий прекрасний подарунок. І справжнім яскравим фіналом нашого свята стала пісня «Перлина – Україна» у виконанні всіх солістів і флешмобу старшокласників.
Ми вдячні всім гостям нашого свята за те, що розділили з нами радість нашого торжества. Дякуємо всім учасникам концертної програми і всім тим, хто допоміг нам організувати відзначення ювілею.

Роктанен Тамара Тимофіївна, заступник директора з виховної роботи

25 кроків до успіху.

25 кроків до успіху.

25 кроків до успіху.

25 кроків до успіху.

25 кроків до успіху.

25 кроків до успіху.