Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Травень 2024 (2)
Квітень 2024 (8)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)




» » "МОЛОДЕ КРИЛО ЗОЛОТОГО ФОНДУ" Тиврівської районної організації Профспілки

"МОЛОДЕ КРИЛО ЗОЛОТОГО ФОНДУ" Тиврівської районної організації Профспілки

Традиційно щороку підсумком усіх звершень і перемог є величне свято «Ліцейський олімп». Кращі з кращих у навчанні, спорті, художній самодіяльності нагороджуються подяками та дипломами,
На свято завітали вельмишановні гості: голова районної ради Красовський Ярослав Йосипович, , голова Тиврівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Подзігун Михайло Сергійович, начальник районного відділу освіти Нижник Олексій Теофанович та сільський голова Кицишин Сергій Миколайович.
Учні ліцею в цьому навчальному році вибороли 27 обласних перемог, з яких 17 перемог у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та 9 перемог у Всеукраїнському конкурсі-захисті учнівських науково-дослідних робіт Малої Академії наук України та одна перемога в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу імені Т. Шевченка. Вибороли ці 27 перемог 19 учнів ліцею, які сьогодні одержать диплом про занесення на Дошку пошани «Краса ліцейської родини».
Вершиною навчальних досягнень, гордість Тиврівського ліцею та району, є те, що дві учениці Мадишова Катерина та Тучак Діана отримали можливість захищати честь області в ІV етапі Всеукраїнських олімпіад з географії та української мови. Ці перемоги здобуті завдяки сумлінній праці наших вчителів Подзігун Людмили Вікторівни і Маринчук Ірини Вікторівни.
Президія районної організації профспілки працівників освіти своїм рішенням (Протокол №5 від 20.05 2016 року) учасників ІV- етапу Всеукраїнських
предметних олімпіад Мадишовау Катерину та Тучак Діану за високі досягнення у навчанні, творчі здібності занесла до
«МОЛОДОГО КРИЛА „ЗОЛОТОГО ФОНДУ”
Тиврівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України
і нагородила дипломом з врученням знака „Ніка” та грошовою премією.
Подяку та грошову винагороду від профспілки також отримали вчителі Подзігун Людмили Вікторівни і Маринчук Ірини Вікторівни.
"МОЛОДЕ КРИЛО ЗОЛОТОГО ФОНДУ" Тиврівської районної організації  Профспілки

"МОЛОДЕ КРИЛО ЗОЛОТОГО ФОНДУ" Тиврівської районної організації  Профспілки

"МОЛОДЕ КРИЛО ЗОЛОТОГО ФОНДУ" Тиврівської районної організації  Профспілки

"МОЛОДЕ КРИЛО ЗОЛОТОГО ФОНДУ" Тиврівської районної організації  Профспілки