Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Зліт випускників Козятинського району

Зліт випускників Козятинського району

Зліт випускників загальноосвітніх навчальних закладів Козятинського району – захід традиційний, але (можливо) саме це щороку додає йому неповторності: кожного разу нові учасники, нові обличчя, нові концертні номери, та й організатори свята прагнуть віднайти свіжі сценарні та режисерські рішення.
Зранку всі випускники району (а їх цього року – 281) зібрались біля відділу освіти, а потім з прапорами та емблемами шкіл під звуки духового оркестру колона вирушила до центральної площі міста, де й розпочалось святкове дійство. Випускників вітали голова районної ради Віктор Слободянюк, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Прохоров, начальник відділу освіти Аліна Діденко, класні керівники. Діти запросили на прощальний вальс своїх друзів, вчителів, директорів шкіл, керівників району, а потім через коридор, утворений прапороносцями шкіл, під перелив дзвоників ступили на простелений очільниками району рушник, який символізував перший крок у доросле життя, і перейшли до приміщення міського будинку культури.
А потім було ще більше вітань, овацій, посмішок, а інколи і сліз. Почесними стрічками були відзначені золоті та срібні випускники, а також ті, хто найкраще проявив себе у навчанні, художній самодіяльності, спорті, громадській діяльності. Дванадцятьом найкращим випускникам була вручена Почесна відзнака «Гордість Козятинщини». Серед тих, хто нагороджував та вітав випускників, були: голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов, директор обласного Будинку культури вчителя Тетяна Мельник, керівники району та освіти Козятинщини.
А ще було напутнє слово від батьків, які короваями благословили дітей на щасливу життєву дорогу. Проникливим було звернення до майбутніх захисників Вітчизни козятинського військового комісара Миколи Янчука. Випускники прийняли клятву, пообіцявши через усе життя пронести цінності, які їм подарувала школа.
Протягом усього свята на сцені були представлені оригінальні та вишукані, яскраві та запальні концертні номери, головну скрипку в яких виконували саме випускники. Потужним фінальним акордом прозвучала пісня «Останній бал» у виконанні ведучих – начальника відділу освіти Аліни Діденко та заступника директора Позашкільного навчально-виховного центру Сергія Стратійчука.
І знову – центральна площа міста. Дітей привітали директори шкіл, за народним звичаєм пелюстками квітів та житом-пшеницею їх на щастя, на долю, на легку дорогу посипали очільники району, а діти випустили у небо різнокольорові кульки зі своїми найпотаємнішими бажаннями.

Зліт випускників Козятинського району

Зліт випускників Козятинського району

Зліт випускників Козятинського району

Зліт випускників Козятинського району

Зліт випускників Козятинського району

Зліт випускників Козятинського району