Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Будуємо педагогічні мости

Будуємо педагогічні мости

28 жовтня цього року делегація освітян Козятинщини (до складу якої входили керівники освітніх закладів, голови профспілкових комітетів, працівники відділу освіти) перебувала на Черкащині. Делегацію очолювали начальник відділу освіти Аліна Діденко та голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки Олена Старушок.
Господарі зустріли нас на кордоні Канівського району, після чого освітяни Козятинщини відвідали Степанецьку спеціалізовану школу та Ліплявський НВК, побачили презентації роботи шкіл, ознайомилися із навчальною базою закладів, обмінялись враженнями та педагогічним досвідом, прослухали концерти учнівської художньої самодіяльності.
Наша делегація спільно з працівниками відділу освіти Канівської райдержадміністрації поклонилась Великому Кобзареві і поклала квіти на Чернечій горі, відвідала Музей Шевченка.
Усі учасники делегації щиро дякували канівчанам за гостинність, змістовну організацію зустрічі. Тому Аліна Діденко запросила найближчим часом делегацію освітян Канівщини відвідати Козятинський район. Як пишеться у протоколах, «запрошення було прийняте з вдячністю».
Сподіваємось, що наш візит стане початком дружби і тісного співробітництва між відділами освіти та навчальними закладами Козятинського і Канівського районів.

Ірина Акуленко
Директор Позашкільного навчально-виховного центру


Будуємо педагогічні мости

Будуємо педагогічні мости

Будуємо педагогічні мости

Будуємо педагогічні мости

Будуємо педагогічні мости