Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » «Золотий фонд» Тиврівського районну

«Золотий фонд» Тиврівського районну

Вже стало доброю традицією, що напередодні свят Тиврівська районна організація Профспілки працівників освіти заносить іменна своїх ветеранів профспілкового руху до «Золотого фонду» районної організації Профспілки працівників освіти.
Для жінок - профспілкових лідерів району, ветеранів профспілкового руху, за ініціативи голови районної організації Профспілки Подзігуна Михайла Сергійовича було організовано свято за участі талановитої молоді, а саме: ансамбля «Дивоцвіт» Гніванської музичної школи, голоси яких звучали, як на Тиврівській освітянській сцені так і на сценах Італії, Білорусії, Туреччини, Польщі. Ансамбль є володарем Гран – Прі багатьох міжнародних і всеукраїнських конкурсів. Керівник ансамблю, Відмінник освіти України- Гуцал Тамара Василівна.
Гостем свята став всім уже відомий переможець проекту «Маленькі гіганти» - учень Шаргородської музичної школи Подолян Олександр.
Завдяки гарному поєднанню талановитої молоді та досвіду залишили приємні враження в учасників свята.
Вперше, на підставі рішення президії районної ради при Золотому Фонді було відкрито «Молоде крило «Золотого фонду» до якого занесли імена нашого юного покоління - Подоляна Олександра та зразковий ансамбль «Дивоцвіт» з врученням Диплому, грошової винагороди та пам’ятного знака «Ніка».

«Золотий фонд» Тиврівського районну

«Золотий фонд» Тиврівського районну

«Золотий фонд» Тиврівського районну

«Золотий фонд» Тиврівського районну