Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (4)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Профспілка та освіта Липовеччини на зламі епох.

Профспілка та освіта Липовеччини на зламі епох.

Профспілка та освіта Липовеччини на зламі епох.    «Хто не знає свого минулого – той не має майбутнього» - під таким гаслом 1 березня в актовій залі Липовецької РДА пройшла презентація книги "Профспілка та освіта Липовеччини на зламі епох". Ця подія зібрала у залі багато поколінь педагогів, вчительських династій, профспілкових активістів, покровителів освіти, представників обласної організації Профспілки працівників освіти та науки, органів влади.
    Презентація пройшла в дуже теплій та душевній атмосфері. Присутніх привітав очільник району, голова Липовецької районної державної адміністрації Грищук А.В., заступник голови Липовецької районної ради Герасименко М.О., голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Пугачов С.Г., начальник відділу освіти Косач І.Я., голова Липовецької райради Профспілки працівників освіти Кучер В.В., самодіяльні колективи освітніх закладів та районного будинку культури .
    Під час презентації було відзначено подяками Липовецької районної ради Профспілки працівників освіти і науки та відділу освіти Липовецької РДА усіх причетних до видання книги: авторів, ініціаторів, активістів профспілкового руху освітян, представників вчительських династій, педагогів вищої школи, меценатів освіти.
     Видання книги приурочене до 95-річчя заснування профспілки освітян Липовеччини, (відзначалося 6 серпня 2012 року), що є одним з найперших профспілкових об'єднань не тільки на території Вінниччини, а й в загальноукраїнському масштабі.
     Хочеться подякувати усім педагогам за їхню працю, відданість справі, натхнення, адже вони - творці історії.
    Історія профспілки та освіти Липовеччини – це історія багатьох поколінь людей, адже основна цінність кожної держави – це людина, особистість, індивідуальність і кожна індивідуальність проявляється в колективі, а Профспілка – це той місток, який поєднує людей та колективи. Єднаймося – в єдності наша сила!

    Електронний варіант книги розміщено на сайті відділу освіти Липовецької РДА http://www.lpedu.vn.ua/


Олена Ненюкова,
голова первинної профспілкової організації
Липовецької ЗОШ №2, член президії
районної організації Профспілки






Профспілка та освіта Липовеччини на зламі епох.

Профспілка та освіта Липовеччини на зламі епох.

Профспілка та освіта Липовеччини на зламі епох.