Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » » Вінницька обласна Програма оздоровлення - 2013 в дії

Вінницька обласна Програма оздоровлення - 2013 в дії

Вінницька обласна Програма оздоровлення - 2013 в діїЗакінчується літо – пора відпочинку та відпусток, яка щорічно залишає лише приємні спогади не тільки в пам'яті членів Профспілки Липовецького району, але й спілчан усієї Вінниччини, завдяки впровадженню обласної Програми оздоровлення і відпочинку.
У цьому році, як і у попередньому, спілчани мали змогу оздоровитись на базі відпочинку "Вінниця", що у смт. Коблево Миколаївської області.
Вдале географічне розміщення, розвинена інфраструктура курорту, відмінні умови для відпочинку, смачна кухня та привітливий персонал вже другий рік поспіль приваблюють до себе відпочиваючих, завдяки тому, що обком Профспілки розробив та затвердив дольову участь у фінансуванні оздоровлення: 30% - обком Профспілки, 20% - районна організація, 50% - член Профспілки.
Липовецька районна рада Профспілки цього літа оздоровила на базі "Вінниця" 35 осіб, з них 26 дорослих та 9 дітей, використавши з районного бюджету 6420,00 грн. та 9360,00 грн. з бюджету обласної організації Профспілки.
Дуже приємно чути тільки позитивні відгуки відпочиваючих, які по приїзду з відпочинку одразу ж пишуть заяви на слідуючий оздоровчий сезон. Спілчанам подобається відпочивати в Коблево, адже під час відпочинку можна відвідати концерти відомих співаків, стати учасником різноманітних шоу, зокрема "Караоке на майдані", відвідати винзавод "Коблево", здійснити морську подорож до Одеси та на о. Березань, відвідати заповідник Асканія - Нова.
Велике різноманіття атракціонів, аква-парки та власний парк водних розваг на базі "Вінниця" роблять відпочинок в Коблево привабливим не тільки для дорослих, але й для сімей з дітьми.
Хочеться висловити слова подяки голові обкому Профспілки працівників освіти і науки Пугачову С.Г. за впровадження Програми оздоровлення спілчан та завідуючій оргвідділом обкому Профспілки освіти Горобець С.В. за організацію оздоровлення та підвозу до місця відпочинку комфортабельними автобусами за помірною ціною, навіть дещо нижчою за тарифи інших перевізників.
Спілчани мають надію, що в подальшому така корисна програма оздоровлення буде діяти та розширить свої географічні межі.








Вінницька обласна Програма оздоровлення - 2013 в дії

Вінницька обласна Програма оздоровлення - 2013 в дії