Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (4)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Профспілковий семінар у Сокільці

Профспілковий семінар у Сокільці

Профспілковий семінар у СокільціВ серпні на базі дитячого санаторію «Сокілець» відбувся дводенний семінар голів первинних профспілкових організацій, директорів загальноосвітніх шкіл та завідуючих дошкільних навчальних закладів Липовецького району.
Для участі у семінарі було запрошеного голову обкому Профспілки Пугачова С.Г., юрисконсульта обкому Профспілки Кутик О.А.
Відкрив семінар голова Липовецької районної ради Профспілки Кучер В.В. Семінар був присвячений питанням колдоговірнії роботи.
Про важливість укладення колдоговорів та оплату праці ознайомив присутніх голова обкому Профспілки Пугачов С.Г., який на прикладі аналізу Галузевої угоди висвітлив питання оплати праці педагогів та обслуговуючого персоналу, юрисконсульт Кутик О.А. чітко роз'яснила учасникам, яких помилок слід уникати при укладені колективного договору та як правильно проводити процедуру реєстрації договорів.
Про важливість договірної роботи та необхідність укладення колдоговорів в усіх освітніх закладах зазначила начальник відділу освіти Липовецької РДА Косач І.Я. На запитання учасників семінару були дані ґрунтовні відповіді.
На другий день учасники здійснили екскурсію до с. Печора (колишнього маєтку Потоцьких) та Сокілецького млину.
Від імені учасників семінару хочеться подякувати голові Липовецької райради Профспілки Кучеру В.В., начальнику відділу освіти Липовецької РДА Косач І.Я., головному лікареві санаторію "Сокілець" Гончару Л.М. за організацію та сприяння у проведенні такого заходу, де учасники отримали змогу не тільки пізнати щось нове, але й відпочити та ознайомитись з мальовничими місцинами рідного краю. Дуже приємно, що Профспілка, організовуючи такі заходи, поєднує людей та колективи.





Профспілковий семінар у Сокільці