Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Хмільник: Всеукраїнський науково-практичний семінар з обміну досвідом роботи

Хмільник: Всеукраїнський науково-практичний семінар з обміну досвідом роботи

Хмільник: Всеукраїнський науково-практичний семінар з обміну досвідом роботи15 жовтня Хмільник гостинно зустрічав гостей з різних регіонів України. На базі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар завідувачів кабінетами біології, методистів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти «Методологія реалізації перспективного педагогічного досвіду в творчій діяльності вчителя біології».
Гостей зустріли: міський голова Василь Грушко, який звернувся до присутніх з вітальним словом та перший заступник міського голови, секретар міської ради, куратор освітньої галузі Петро Дреженков.
Роботу семінару відкрила головний спеціаліст відділу змісту середньої освіти та освіти національних меншин департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Фіцайло.
Вітання учасникам семінару прозвучали від заступника директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Олени Чорної, проректора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Галини Іваниці, начальника управління освіти Хмільницької міської ради Галини Коведи, директор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Галина Храповіцька.
В ході роботи семінару вчитель біології вищої кваліфікаційної категорії, «вчитель-методист» Ольга Кулініч презентувала власний досвід роботи з теми «Комбінування елементів різних методик у викладанні біології та екології», провівши урок та майстер-клас.
Незабутнє враження справили на учасників семінару екскурсії по місту та до санаторно-курортного закладу «Радон», організована директорами АПНПП «Візит» Миколою та Петром Юрчишиними.
Французький філософ Д.Дідро сказав: «Людина, що не знає нічого, може навчитися, справа тільки в тому, щоб запалити в ній бажання вчитися». Проведений семінар засвідчив велике бажання освітян не тільки вчити, але й вчитися, отримувати від цього задоволення, позитивні емоції та високі результати.

Міський методичний кабінет
управління освіти Хмільницької міської ради








Хмільник: Всеукраїнський науково-практичний семінар з обміну досвідом роботи

Хмільник: Всеукраїнський науково-практичний семінар з обміну досвідом роботи

Хмільник: Всеукраїнський науково-практичний семінар з обміну досвідом роботи