Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Засідання ради Вінницької районної організації Профспілки працівників освіти і науки

Засідання ради Вінницької районної організації Профспілки працівників освіти і науки

18 лютого 2016 р. відбулось засідання ради Вінницької районної організації Профспілки працівників освіти і науки.
На запрошення профспілки на засідання ради завітали голова РДА Шмігель В.Б., голова районної ради Сітарський С.М., заступник голови РДА Бегус О.М., в.о. начальника відділу освіти Томусяк С.М., начальник управління праці та соціального захисту населення Ходацька Н.П., голова постійної комісії районної ради з питань освіти, сім’ї та молоді Закревська Т.П..
Головними питаннями порядку денного були: стан фінансування освітянської галузі в 2016 р., оптимізація мережі навчальних закладів.
Очільники районної влади розповіли про те, що в освітянському бюджеті збережено усі минулорічні надбавки та доплати, в т.ч. надбавку за престиж педагогічної праці – 20%, грошову винагороду в розмірі -30% . Передбачені кошти і на виплату відшкодувань витрат на відрядження, на оплату заміни відсутніх працівників, виділено 296 тис. грн.. на здешевлення вартості проїзду педагогів. Відділом освіти також встановлено, для збереження розміру індексації, щомісячну премію працівникам, яка почне виплачуватись з лютого 2016 р.
Начальник управління праці та соціального захисту населення Ходацька Н.П. розповіла про особливості оформлення субсидій на оплату комунальних послуг та відповіла на запитання присутніх.
На засіданні ради були прийняті звернення: до районної влади щодо проведення оптимізації мережі навчальних закладів (додається), до міністерства освіти щодо зменшення проявів бюрократизму (додається), до відділу освіти щодо виплати оздоровчих та преміальних молодшому обслуговуючому персоналу.
Завантажити:zvernennya.doc [36 Kb] (cкачиваний: 19)

Засідання ради Вінницької районної організації Профспілки працівників освіти і науки

Засідання ради Вінницької районної організації Профспілки працівників освіти і науки