Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Профспілковий семінар у Сокільці

Профспілковий семінар у Сокільці

Доброю традицією освітян Липовеччини стало проведення виїзних семінарів. Так і цьогоріч ДП дитячий санаторій "Сокілець" радо приймав учасників дводенного районного семінару для членів Профспілки працівників освіти та науки на тему «Мотивація профспілкового членства. Дотримання законодавства з питань оплати праці » .
В роботі семінару взяли участь голова обласної організації Профспілки Пугачов С. Г., голови первинних профспілкових організацій , вчителі, директори ЗОШ та завідуючих ДНЗ.
Зустрів учасників семінару головний лікар санаторію Гончар П. М., який ознайомив присутніх з діяльністю та спеціалізацією санаторію, матеріально-технічною базою, умовами перебування дітей, культурно - масовою роботою з дітьми в закладі, здобутками та проблемами цьогорічного оздоровлення.
Відкрив семінар голова Липовецької райради Профспілки працівників освіти Кучер В. В.
Про роботу обласної організації Профспілки ознайомив присутніх голова облорганізації Профспілки працівників освіти Пугачов С. Г., який висвітлив питання оплати праці педпрацівників, а також у своєму виступі акцентував увагу на основних завданнях Профспілки з питань соціально економічного захисту спілчан.
Про стан освіти у Липовецькому районі, фінансування та збереження закладів освіти та дошкільних навчальних установ виступила начальник відділу освіти Липовецької РДА Косач І.Я.
Не залишились поза увагою питання мобілізації педпрацівників адже вилучення фахівців перед початком навчального року знайде своє відображення на якості навчання, дане питання турбувало багатьох директорів закладів освіти. Кожен присутній отримав відповідь на усі питання.
На завершення усі учасники семінару подякували керівнику санаторію за гостинність. На другий день учасники здійснили екскурсію по мальовничих куточках Немирівщини.
Учасники семінару подякували голові Липовецької райради Профспілки Кучеру В.В., начальнику відділу освіти Липовецької РДА Косач І.Я., головному лікареві ДП санаторію "Сокілець" Гончару Л.М. за організацію та сприяння у проведенні такого заходу, де учасники отримали змогу не тільки пізнати щось нове, але й відпочити та ознайомитись з мальовничими місцинами рідного краю. Дуже приємно, що Профспілка організовуючи такі заходи поєднує людей та колективи в такий важкий час, адже разом ми сила!
Профспілковий семінар у Сокільці

Профспілковий семінар у Сокільці

Профспілковий семінар у Сокільці

Профспілковий семінар у Сокільці