Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Семінар – навчання освітян Липовеччини

Семінар – навчання освітян Липовеччини

Дуже приємно, що уже третій рік поспіль за сприяння Липовецької районної організації Профспілки працівників освіти та науки та відділу освіти Липовецької РДА на базі санаторію «Сокілець» Немирівського району проводяться триденні семінари - навчання для педагогів - членів Профспілки освіти Липовеччини. Така форма роботи дає змогу поєднати навчання та відпочинок.
Цьогоріч 15-17 серпня «Сокілець» знову радо приймав гостей – освітян Липовеччини та представників обласної організації Профспілки працівників освіти та науки.
Перед присутніми виступив голова обкому Профспілки освіти Пугачов С.Г., який наголосив на проблемних аспектах роботи освітян та недопущення утисків педагогів.
У своєрідний виступ - дискусію перетворилась доповідь Кутик О.А. , юрисконсульта обласної організації Профспілки з питань можливості змін графіків роботи навчальних закладів у зв’язку зі зменшенням об’ємів споживання природного газу в період опалювального сезону 2014 - 2015 років, тобто переходом на шестиденку. Дану проблему «підняла» Липовецька райрада однією з перших в області, адже проста економія породжує непорозуміння в колективах – оплата праці, тарифікації, навантаження на дітей (особливо випускників), тощо.
З актуальними здобутками та проблемами освіти Липовеччини в 2013-2014 роках ознайомила присутніх начальник відділу освіти Липовецької РДА Косач І.Я.
Завершив семінар виступ голови Липовецької районної організації Профспілки працівників освіти та науки Кучера В.В., який відзвітував про результати літнього оздоровлення спілчан та членів їх родин у 2014 році та про діяльність районної організації Профспілки освіти за 1 півріччя 2014 року.
Після завершення семінару усі учасники мали можливість насолодитись гарними краєвидами та мальовничими місцями Сокільця та Печори.


Довбуш Оксана Василівна, член Профспілки,
вчитель Зозівської ЗОШ Липовецького району.


Семінар – навчання освітян  Липовеччини

Семінар – навчання освітян  Липовеччини

Семінар – навчання освітян  Липовеччини

Семінар – навчання освітян  Липовеччини

Семінар – навчання освітян  Липовеччини

Семінар – навчання освітян  Липовеччини