Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Виїзний семінар у Вінницький район

Виїзний семінар у Вінницький район

Згідно плану роботи Липовецької райорганізації Профспілки працівників освіти і науки, та відділу освіти Липовецької РДА 10 жовтня 2014 року відбувся виїзний навчально-практичний семінар педагогів-членів Профспілки до навчально-виховних закладів Вінницького району. Основна мета заходу – естафета досвіду роботи закладів освіти, співпраця Профспілки з адміністрацією навчальних закладів Вінницького та Липовецького районів.
Учасники семінару відвідали Писарівську ЗОШ 1-3 ст. (директор Творун С.К.), де змогли ознайомитись з впровадженням інформаційних технологій в навчально-виховний процес, впровадження електронного формату у веденні шкільної документації, що спрощує аналіз роботи учнів та педагогів.
Радісно зустрічала гостей ЗОШ 1-3 ст. с. Агрономічне (директор Ануфрієва Н.М.) . Присутніх приємно вразила співпраця школи та позашкілля даного закладу, робота з обдарованими дітьми, значний рівень самодіяльного колективу та здобутки туристичного клубу «Гермес».
Наступною зупинкою була Стрижавська ЗОШ 1-3 ст. (директор Павлюк В.В.), де учасники семінару змогли оглянути результати співпраці педагогічного, учнівського та батьківського колективів – євроремонти в 4-ох шкільних аудиторіях з «нуля» за період літніх канікул.
На завершення поїздки було відвідано «Історико-меморіальний комплекс Ставка «Вервольф».
Усі педагоги отримали гарні враження та змогли перейняти найкращі аспекти роботи у своїх колег з питань організації та проведення навчально-виховного процесу у закладах освіти.


Черепашук Д.Я., член первинної профспілкової організації Липовецької ЗОШ №2
Виїзний семінар у Вінницький район

Виїзний семінар у Вінницький район

Виїзний семінар у Вінницький район

Виїзний семінар у Вінницький район