Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Євроінтеграція у Вінницькій області

Євроінтеграція у Вінницькій області

Наша держава, визначивши курс на євроінтеграцію, має опанувати європейський досвід, форми та методи роботи на всіх напрямах. Євроінтеграція – це не лише економія. Це й потужні профспілки, які постійно відстоюють інтереси своїх членів Профспілки. Життєво необхідним для подальшого розвитку та оновлення профспілок Україні є створення сучасної системи формування та розвитку кадрового потенціалу. Вона має передбачати організацію та підвищення кваліфікації профспілкових лідерів усіх рівні. Основою профспілкового руху завжди були і залишаються первинні профспілкові організації. Саме в них народжуються, визрівають та вирішуються всі проблеми члена профспілки. До голів первинок в першу чергу звертаються люди. Тому від зміцнення їх позицій залежить авторитет профспілок в цілому. Так, Тиврівською районною організацією Профспілки працівників освіти і науки створено перший в області Євроклуб освітян, членів Профспілки району під девізом: «Збираємо однодумців! Разом до європейських стандартів!»
18 листопада 2015 року відбулося перше організаційне засідання Євроклубу в роботі якого взяли участь координатор по євроінтеграційній роботі з молоддю МГО «Україна – Польща - Німеччина» Савчук Олена Ярославівна, кандидат історичних наук, доцент Вінницького держаного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського, заступник голови Вінницької обласної організації МГО «Україна – Польща – Німеччина» Неприцький Олександр Анатолійович та заступник голови облорганізації Профспілки працівників освіти Горобець Світлана Віталіївна.
Членами Євроклубу стали керівники та голови первинних профспілкових організацій навчальних закладів, працівники відділу освіти та районного методичного кабінету. Євроклубівці затвердили перспективний план роботи та емблему клубу.
« Планів в районної організації Профспілки багато. Україна зробила свій Європейський вибір і нам освітянам потрібно добре усвідомити, як живе освіта і її галузева профспілка в Європі та інших країнах світу, які елементи можна вже запровадити у своїй роботі та почати діяти на випередження, а не доганяти, намагатись виправити ситуацію» - зазначив голова Євроклубу Подзігун Михайло Сергійович.

Євроінтеграція у  Вінницькій області
Євроінтеграція у  Вінницькій області