Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (4)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Сертифікація педагогічних працівників: внесено зміни

Сертифікація педагогічних працівників: внесено зміни

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України інформує про прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2023 № 170 «Про внесення змін до Положення про сертифікацію педагогічних працівників» щодо внесення змін до Положення про сертифікацію педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2018 № 1190.

Змінами до Положення зокрема передбачено, що у сертифікації можуть узяти участь педагогічні працівники, які на момент реєстрації працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи та мають стаж педагогічної роботи не менше 2-х років.

Педагогічний працівник, який вже брав участь у сертифікації, але не отримав сертифіката, має право на повторне проходження не раніше ніж через рік.

Правом на проходження сертифікації за рахунок коштів державного бюджету педагогічний працівник може скористатися 1 раз на 3 роки.

Педагогічний працівник, який реєструється для проходження сертифікації, може подати документи в електронному вигляді (скановані копії та/або фотокопії), а також обрати населений пункт, у якому бажає скласти незалежне тестування з переліку, визначеного Міністерством освіти і науки України.



Сертифікація педагогічних працівників: внесено зміни