Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » «Міць твоєї Профспілки у твоїй особистій активності та принциповій позиції»

«Міць твоєї Профспілки у твоїй особистій активності та принциповій позиції»

Стартував проєкт «Про оголошення 2024 року - роком під гаслом: «Міць твоєї Профспілки у твоїй особистій активності та принциповій позиції» в Тиврівській організації профспілки працівників освіти, який одноголосно був затверджений на засіданні ради.

В постанові президії зазначено, що Проєкт буде основою роботи Тиврівської організації профспілки працівників освіти в 2024 році. Він має на меті системну й цілеспрямовану діяльність профспілкових організацій закладів освіти, територіальних громад Тиврова, Гнівані щодо формування в спілчан високої особистої активності та принципової позиції, виявляти у них лідерські навички, активізувати особисту участь їх у громадській діяльності колективу та профспілкової організації у прийнятті нею рішень.

«Міць твоєї  Профспілки  у твоїй особистій активності та принциповій позиції»


Проєкт зобов’язує знати свої права гарантовані законами держави щодо норм робочого часу і часу відпочинку, відпусток, безпечних умов роботи, гідної оплати праці та пенсії, вміти ці права захищати перед роботодавцем. Він сприяє забезпеченню обороноздатності держави та громадському контролю за мінімальними трудовими гарантіями, передбаченими Законами України.

«Міць твоєї  Профспілки  у твоїй особистій активності та принциповій позиції»

Члену профспілки, який у прцесі роботи віддає свої знання, вміння, професійні здібності, свою робочу силу потрібен захист його законних прав і інтересів. Оскільки самостійно їх відстояти важко, тому саме профспілка може впевнено запропонувати свій захист та підпрмку. Для цього у неї є права, досвід і могутня сила солідарності. Саме їй законодавством надані широкі повноваження. Спілчани мають право на безоплатну юридичну допомогу та допомогу профспілкових адвокатів, якщо буде вчинено до них протизаконні дії, в т.ч. і на захист прав та інтересів у судових органах.

Також учасники засідання розглянули питання про звітно-виборну кампанію в первинних організаціях Профспілки в 2024 році та затвердили Програму «Оздоровлення на 2024 рік»

«Міць твоєї  Профспілки  у твоїй особистій активності та принциповій позиції»