Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Спартакіада працівників загальної середньої освіти Вінницької області

Спартакіада працівників загальної середньої освіти Вінницької області

24-25 вересня пройшла Спартакіада працівників загальної середньої освіти Вінницької області, у якій взяли участь 19 команд територіальних громад області.

Урочисте відкриття спартакіади відбулося на стадіоні «Олімп» Вінницького національного технічного університету. У церемонії відкриття взяли участь голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов, начальник Вінницького обласного відділення комітету фізичного виховання та спорту МОН України Геннадій Бочарьов.

Після урочистої частини спартакіади розпочалася запекла боротьба за перемогу в шести видах спорту: легка атлетика, міні-футбол, настільний теніс, кульова стрільба, шахи та шашки.

За результатами змагань І місце виборола команда Літинської  територіальної громади, ІІ місце посіли спортсмени збірної команди від Вінницької районної організації Профспілки, а замкнули трійку лідерів педагоги Бершадської територіальної громади.

Переможці були нагороджені кубками та преміями Вінницького обкому Профспілки працівників освіти і науки, яка в цьому році була збільшена вдвічі (за І місце – 4000 гривень, за ІІ – 3000 гривень, за ІІІ – 2000 гривень).

Спартакіада працівників загальної середньої освіти Вінницької області

Спартакіада працівників загальної середньої освіти Вінницької області