Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Спартакіада освітян.

Спартакіада освітян.

Вже стало традицією щороку восени проводити спартакіаду серед працівників загальної середньої освіти.
Так як цього року Вінницька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки святкує своє 100 річчя, президією облорганізації було прийнято рішення про повне фінансування спартакіади в честь ювілею.
22-23 вересня на території Вінницького національного технічного університету та Вінницького коперативниго інституту 24 команд з районів і міст Вінниччини (всього 336 чол.) змагались з міні-футболу, легкої атлетики,шахів, шашок, настільного тенісу, і кульової стрільби.
Відкриття спартакіади розпочалося хвилиною мовчання, вшановуючи загиблих під час військових дій на сході України .

Учасників змагань вітали заступник голови обласної державної адміністрації - Крученюк О. В., заступник голови облорганізації Профспілки працівників освіти і науки - Горобець С. В., заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Бачинський В.Г. начальник управління фізичної культури та спорту - Чернявський С. В., Перший проректор Вінницького національного технічного університету – Романюк О. Н., начальник обласного відділення з фізичного виховання та спорту - Бочарьов Г.Г.
Переможцями спартакіади у загальнокомандному заліку стали педагоги Ямпільського району І –місце, ІІ – Калинівського, ІІІ - Бершадського та отримали премії обкому Профспілки відповідно за І командне місце 2000 грн, ІІ – 1500грн., ІІІ-1000грн.

Спартакіада освітян.

Спартакіада освітян.

Спартакіада освітян.

Спартакіада освітян.

Спартакіада освітян.

Спартакіада освітян.