Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Обласна спартакіада серед працівників системи загальної середньої освіти

Обласна спартакіада серед працівників системи загальної середньої освіти

18-19 вересня ц.р. у м.Вінниці на стадіоні ім.. Я.Кулика Вінницького національного технічного університету традиційно проходила обласна спартакіада серед працівників системи загальної середньої освіти, 29 команд (406 педагогів з міст та районів області) взяли участь в змаганнях з міні-футболу, настільного тенісу, легкої атлетики, кульової стрільби, шахів та шашок.
В урочистомі відкритті Спартакіади взяли участь голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки С. Пугачов, начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Бочарьов Г.Г.
Традиційно команди-переможці отримали не лише цінні подарунки, але і грошові премії облорганізації Профспілки. У загальному заліку безумовним лідером стала команда Літинського району (премія 2000 грн.) Другим були спортсмени Могилів-Подільського району ( премія 1 500 грн ). Бронза у освітян – Бершадського району (премія 1000 грн.)
У змаганнях з легкої атлетики перше місце виборола команда Шаргородського району, друге – Ямпільського району, третє – місто Козятин. З настільного тенісу перше місце – Могилів –Подільський, друге Літинський, третє- Іллінецький райони. З кульової стрільби перше місце – м.Вінниця, друге місто Ладижин, третє - місто Козятин. З міні-футболу перемогу здобула команда Могилів Подільського району, друге місце посіла команда Літинського району, третє команда з Крижопільського району . У шахах та шашках здобули перемогу освітяни з м. Могилева –Подільського та м.Козятина, Барського, Бершадського, Могилів-Подільського, Тиврівського районів.
Завантажити: Pidsumkova-tablicya-Spartakiadi-vchiteliv-2015.doc [147,5 Kb] (cкачиваний: 31)
Обласна спартакіада серед працівників системи загальної середньої освіти

Обласна спартакіада серед працівників системи загальної середньої освіти

Обласна спартакіада серед працівників системи загальної середньої освіти