Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Конференція освітян Калинівського району

Конференція освітян Калинівського району

30 серпня ц.р. відбулась конференція освітян Калинівського району. У роботі конференції взяли участь голова Калинівської РДА Гаврилюк В.О., голова районної Ради Поліщук В.К. , заступник міського голови Щьов О.В., а також голова облорганізації Профспілки Пугачов С.Г. та заступник голови Горобець С.В. Про підсумки роботи освітньої галузі Калинівського району за 2015-2016 р.р. та завдання на 2016-2017 навчальний рік доповів начальник міського відділу освіти Мацера Л.М. В обговоренні доповіді взяли участь керівники закладів освіти, педагоги району. Кращі керівники закладів освіти були нагородженні Почесними грамотами та подяками Калинівської РДА та Районної ради.
Також в цей день, відбулась позачергова звітно-виборна конференція Калинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки. У зв’язку з виходом на пенсію голови райорганізації Профспілки Карпіки М.В. було проведено обрання голови. Одноголосно профактив району висловив свою довіру директору Будинку творчості Гуліватому Олександру Олександровичу.
Голова облорганізації Профспілки Пугачов С.Г. подякував за багаторічну роботу в освітній галузі та нагородив Почесним знаком Федерації профспілок області «Заслужений працівник профспілок Вінницької області» голову Калинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Карпіку Марію Василівну та привітав нового голову.
Конференція освітян Калинівського району

Конференція освітян Калинівського району

Конференція освітян Калинівського району