Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Серпнева конференція освітян області

Серпнева конференція освітян області

Традиційна серпнева конференції освітян Вінниччини відбулася 26 серпня в обласному музично-драматичному театрі ім. Садовського. В роботі конференції взяли участь представники влади, керівники відділів та управлінь освіти, керівники навчальних закладів, голови районних, міських, вузівських профорганізацій.
Під час обговорення доповіді заступника голови – директора Департаменту освіти і науки ОДА Івасюка І.Д. голова облорганізації Профспілки працівників освіти і науки Пугачов С.Г. у своєму виступі акцентував увагу на проблеми фінансування освітньої галузі області та про дії профспілки в умовах сьогодення.
Коментуючи досягнення та проблемні питання роботи галузі,
голова облдержадміністрації Коровій В.В. підкреслив, що по відношенню до минулого року цьогоріч бюджети базового рівня додатково отримали 940 млн. гривень. Відтак на місцевому рівні є можливість надати фінансову підтримку навчальним закладам як у питанні зміцнення їх матеріальної бази, забезпечення учнівського харчування.
Привітавши освітян регіону з початком нового навчального року, голова облдержадміністрації Валерій Коровій спільно з головою обласної Ради Анатолієм Олійником та заступником Вінницького міського голови Галиною Якубович вручили кращим педагогічним працівникам області Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.
Також в ході конференції 16 освітян були нагороджені відзнакою Президента України – ювілейною медаллю «25 років Незалежності України».

Завантажити: VISTUP-NA-KONFERENCYYu.doc [56 Kb] (cкачиваний: 100)
Серпнева конференція освітян області

Серпнева конференція освітян області

Серпнева конференція освітян області

Серпнева конференція освітян області

Серпнева конференція освітян області