Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » ХХ звітно–виборна конференція Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

ХХ звітно–виборна конференція Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

В концертному залі Вінницької обласної філармонії 18 грудня відбулась ХХ звітно–виборна конференція Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

В роботі конференції брали участь 134 делегатів, а також заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України Гарбаренко Любов Андріївна, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюк Ігор Дмитрович, голова Федерації профспілок області Паращук Володимир Григорович, народний депутат України Кудлаєнко Сергій Володимирович.
Під час звітно–виборної конференції було затверджено Звернення від делегатів конференції до Президента України, Прем’єр-Міністра України, Голови Верховної Ради України з приводу зменшення видатків на освітню галузь у 2015 році та прийнято рішення виділити фінансування в розмірі 30000 тис. грн.. для придбання необхідного обладнання для Вінницького військово-медичному центру ВПС України.
Делегати конференції одностайно довірили очолювати Вінницьку обласну організацію Профспілки працівників освіти і науки Пугачову Сергію Георгійовичу.
Завантажити звернення: Zvern-do-KMU-VR-12-14.doc [33,5 Kb] (cкачиваний: 27)
ХХ звітно–виборна конференція Вінницької  обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

ХХ звітно–виборна конференція Вінницької  обласної організації Профспілки працівників освіти і науки