Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Серпнева конференція працівників освіти Вінницької області

Серпнева конференція працівників освіти Вінницької області

26 серпня у Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Садовського відбулось пленарне засідання обласної серпневої конференції працівників освіти Вінницької області «Про підсумки розвитку освіти області у 2014 –2015 навчальному році та завдання на 2015-2016 навчальний рік», на якій освяти області підбили підсумки, обговорили проблеми та визначили пріоритети на новий навчальний рік.
Участь в засіданні взяли голова Вінницької обласної Ради Сергій Свитко та заступник голови Вінницької облдержадміністрації-директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк; ректори вищих навчальних закладів області, керівники органів управління освітою райдержадміністрацій та міських рад; закладів освіти обласного підпорядкування; голови районних та міських організацій Профспілки освіти і науки; представники професійно-технічних навчальних і вищих навчальних закладів області та міста. Всього 475 осіб.
На засіданні підбито підсумки діяльності освітян за 2014-2015 роки, визначено головні завдання на 2015-2016 роки - про що доповів заступник голови облдержадміністрації, директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк. Виступаючі наголошували, що сьогодні одним із найважливіших завдань вчителів є виховання молодого покоління в дусі патріотизму, формування національно-свідомого українського громадянина, всебічної розбудови української держави, зокрема у галузі освіти і науки.
Заступник голови облорганізації Профспілки Світлана Горобець у своєму виступі підняла проблемні питання, які існують у галузі освіти і науки та потребують першочергового вирішення: виплата індексації заробітної плати для працівників галузі, дотримання соціальних гарантій, зокрема підвищення мінімальної заробітної плати освітянам, організація безкоштовних медичних оглядів для працівників, дитяче харчування в навчальних закладах за рахунок коштів місцевих бюджетів, збереження у загальноосвітніх навчальних закладів кухарів, зловживання окремих посадовців у питанні оптимізації навчальних закладів, тощо.
На завершення конференції відбулося нагородження кращих педагогічних працівників області.

Серпнева конференція працівників освіти Вінницької області

Серпнева конференція працівників освіти Вінницької області

Серпнева конференція працівників освіти Вінницької області