Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




З ювілеєм школо

Теплими, щирими, відкритими посмішками зустрічали сьогодні гостей середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Пеньківка, якій 10 лютого виповнилося 30 років.
Святкування розпочалося з екскурсії просторими коридорами, класними кімнатами та кабінетами, яку проводили учні школи. У кожному навчальному приміщенні вчителі та учні розповідали про гарні, комфортні умови для здобуття знань.
Урочисту частину було продовжено у прикрашеній паперовими квітами та повітряними кульками глядацькій залі. Почати розповідь про ювілярку доручили учням початкової школи. Потім Коломієць Іван Михайлович повідав присутнім історію рідного села та школи. Нинішній директор закладу, Микичур Іван Миколайович, привітав усіх присутніх зі святом, подякував за роботу усім працівникам закладу, які у різні роки дбали про рідну школу.
У вітальному слові Гордійчук Тетяна Іванівна, начальник відділу освіти Літинської районної державної адміністрації, відмітила успіхи колективу школи, який за кілька років значно покращив результати участі школярів в олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях і побажала нових творчих злетів.
Медвідь Оксана Олександрівна, голова ради профспілки працівників освіти району, привітала весь трудовий колектив закладу і побажала міцного здоров’я, плідної співпраці та успіхів у роботі.
Колишній директор, Марчук Анатолій Кирилович, згадав як працівники установи разом з учнями займалися озелененням території школи, подякував усім за розуміння і підтримку, закликав любити свою малу Батьківщину. Пеньківський сільський голова, Гнатюк Сергій Васильович, поздоровив заклад освіти з 30-річчям, подякував учителям і батькам за належне виховання школярів. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання працівників школи, які полинули за небосхил, та випускників, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.
У своїй душевній промові Сівніцький Іван Васильович, педагог з 49-літнім стажем, нагадав усім присутнім віхи створення та функціонування освітнього закладу, добрим словом згадав усіх працівників і випускників, які примножили славу школи с. Пеньківка. На завершення святкової зустрічі Іван Миколайович Микичур вручив почесні грамоти ветеранам педагогічної ниви, кращим вчителям.
Впродовж святкування вихованці школи дарували усім присутнім свої співочі та танцювальні номери.
З ювілеєм школо

З ювілеєм школо

З ювілеєм школо