Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (4)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Через навчання - до практики.

Через навчання - до практики.

Профспілкове життя швидке та динамічне. Постійно змінюється законодавство, тривають процеси децентралізації, в навчальні заклади приходять молоді педагоги з прогресивним, про європейським мисленням. Тому молодим та новообраним головам первинних профспілкових організацій і самим постійно потрібно навчатись та змінюватись. Саме з метою освоєння сучасними практичними навичками профспілкової роботи на базі ППО Медвежо-Вушківської СЗШ І-ІІІ ст.. було проведено семінар новообраних профспілкових лідерів Вінницького району.
Перед початком семінару директор школи Розпутня Л.М. розповів про співпрацю адміністрації та профкому щодо створення належних умов праці і відпочинку членів профспілки.
Голова районної організації профспілки П’ятак М.М. подякував керівництву школи за дотримання усіх нормативних актів, які гарантують права профспілчан.
А далі голова профкому школи, член президії районної організації профспілки Пяскорська Світлана В’ячеславівна, використовуючи мультимедійну та інтерактивну дошки, провела для учасників семінару цікаві інтерактивні вправи та ділові ігри.
Завдяки вправі-знайомство «Герб новообраних голів профкому» кожен учасник семінару презентував себе та визначив своє профспілкове кредо. З допомогою прийому критичного мислення «ЗаХіД» учасники семінару окреслили свої сподівання та очікування від семінару. Під час виконання вправи майнд-меп «ПРОТОКОЛ» молоді профспілкові лідери складали карту знань, в якій ключовим словом було слово «протокол» (зборів, засідання профкому та ін..).
Далі завдяки виконанню завдання «Конверт проблем» учасники семінару, поділені на групи, шукали та виправляли помилки, знайдені в протоколах профспілкових зборів та засідань профкому.
Під час вправи «Встанови відповідність», що виконувалась в середовищі LearningApps, було створено інтерактивну вправу, у якій необхідно було здійснити розподіл запитань на дві групи: ті що розглядаються на профспілкових зборах та на засіданні профкому
Надзвичайно жваво проходила гра рольова гра «Засідання профкому» під час якої здобувались практичні навички проведення засідань виборних органів профспілки.
Підсумки семінару були підведені завдяки прийому «Рюкзак, м’ясорубка, корзина». На стікерах учасники семінару зробили записи та поклали в умовний рюкзак, якщо взяли на цьому семінарі для себе щось нове, у м’ясорубку – якщо потрібно було щось обміркувати, і викинули в корзину, якщо вважали, що нічого корисного не отримали.
Завдяки цікавим, сучасним, жвавим та практично корисним методам проведення семінару, усі сподівання учасників семінару збулись.

Через навчання - до практики.

Через навчання - до практики.

Через навчання - до практики.

Через навчання - до практики.

Через навчання - до практики.