Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Семінар профспілкових активістів Жмеринського району

Семінар профспілкових активістів Жмеринського району

З питань врегулювання трудових відносин між адміністрацією та профспілковими організаціями закладів освіти в умовах дії нового Закону про освіту, охорони праці та безпеки життєдіяльності, пенсійної реформи було проведено 29 березня в актовому залі районного відділу освіти за участю представників районного управління соціального захисту населення та Жмеринського об’єднаного управління пенсійного фонду України.
Учасники семінару обговорили питання змісту і порядку внесення змін та доповнень до колективних трудових договорів, отримали роз’яснення стосовно структури та змісту основних розділів колдоговору, а також оформлення додатків, в яких визначено перелік робочих місць з несприятливими умовами праці, на яких може встановлюватись доплата та додаткова відпустка. Також спеціаліст з питань охорони праці проінформував профспілчан стосовно співпраці профкомів первинних організацій з адміністрацією закладу освіти щодо реального створення та вдосконалення умов безпеки життєдіяльності працівників та учнів школи та впорядкування необхідної документації .
Представник пенсійного фонду пояснив присутнім правила й вимоги щодо оформлення пенсій за досягненням пенсійного віку та за вислугою років, відповів на окремі питання учасників семінару стосовно виплати та нарахування пенсій, наголосив на необхідності ретельного контролю за записами в трудових книжках. Учасники семінару отримали актуальну і конкретну інформацію з визначених вище питань, а також доручення президії ради профспілки провести подібну роз’яснювальну роботу у своїх трудових колективах.
Семінар профспілкових активістів Жмеринського району

Семінар профспілкових активістів Жмеринського району

Семінар профспілкових активістів Жмеринського району