Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (8)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Нарада членських профорганізацій

Нарада членських профорганізацій

22 листопада 2017 року відбулася нарада членських організацій Профспілки освітян Вінниччини.
Про роботу виборних органів організаційних ланок Профспілки в умовах прийняття нового Закону України «Про освіту», захист трудових прав працівників навчальних закладів в умовах децентралізації органів державної влади та органів місцевого самоврядування, про мотивацію профспілкового членства інформував голова Вінницької облорганізації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов.
Огляд основних змін та доповнень у новому Законі України «Про освіту» здійснила юрисконсульт обкому Профспілки освітян Ольга Кутик. Також разом із головним консультантом юридичної служби обкому Профспілки Тарасом Гиренком вони відповіли на усі питання, що цікавили голів членських профорганізацій і є актуальними в умовах впровадження новоприйнятого Закону.
Начальник управління пенсійного забезпечення головного пенсійного управління у Вінницькій області Надія Зеленіна – дала чіткі роз’яснення по Закону України від 03.10.2017 року №2148 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» і відповіла на питання присутніх.
Нараду продовжила заступник голови Вінницької облорганізації Профспілки працівників освіти і науки Світлана Горобець, яка поінформувала про колективні договори та угоди у новостворених ОТГ, тощо. А про річну фінансову звітність повідомила головний бухгалтер обкому Профспілки освітян Ірина Пасека.

Нарада членських профорганізацій

Нарада членських профорганізацій

Нарада членських профорганізацій

Нарада членських профорганізацій