Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Нарада голів первинних профспілкових організацій Вінницького району

Нарада голів первинних профспілкових організацій Вінницького району

14 грудня 2017 р. в актовій залі районної ради відбулась розширена нарада керівників первинних профспілкових організацій освітянських закладів. Перед початком наради голова Вінницької районної організації Профспілки працівників освіти і науки П`ятак М.М. нагородив грамотою за багаторічну сумлінну працю та вірність профспілці методиста ВРМЗО Вінницького району Юрченко Л.В.
У нараді взяли участь голова районної ради Сітарський С.М., керівники районних управлінь та служб, головний консультант юридичної служби обкому профспілки Гиренко Т.А.. Сітарський С.М. розповів про особливості бюджетного процесу в 2018 р., специфіку та труднощі процесів формування ОТГ в межах району. Він запевнив освітян у тому, що незважаючи на зменшення районного бюджету у зв’язку з створенням ОТГ, освітянська галузь була і буде пріоритетною для районної влади. Начальник управління Пенсійного фонду Кубик В.А. ознайомив присутніх з особливостями пенсійної реформи та відповів на запитання. Начальник управління праці та соціального захисту Ходацька Н.П. розповіла про умови надання житлових субсидій, розмір та умови надання комунальних пільг, зміни у виплаті соціальної допомоги.
Головний економіст відділу освіти Кравець Н.І. повідомила про стан виплати зарплати на кінець року та перспективи освітянського бюджету на 2018 р. Вона наголосила, що освітяни району в повній мірі та своєчасно отримують заробітну плату та надбавки до зарплати, інші гарантовані виплати.
Головний юрисконсульт Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Гиренко Т.А. проінформував про деякі аспекти нового освітянського законодавства та дав відповіді на численні запитання освітян.
Нарада голів первинних профспілкових організацій Вінницького району

Нарада голів первинних профспілкових організацій Вінницького району