Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Днями на базі Якушинецької СЗШ I-III ст.-гімназія відбулися традиційні районні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У яких беруть участь родини працівників освіти. в яких є учні молодшої школи. Поєднавши спорт, розваги, здорову конкуренцію - свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою.
Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей. Зі свого боку організатори постаралися, щоб учасникам змагань було весело виборювати звання найспортивнішої сім’ї. Організаторами свята стали Вінницька районна організація Профспілки працівників освіти-Михайло П'ятак, ВРО ВФСТ «Колос» АПК України - Родіон Юсумбелі, управління праці та соціального захисту населення - Надія Ходацька.
Радо зустрічали гостей на порозі школи директор закладу Олена Щербань та його коллектив, який підготував цікаву концертну програму.
Перед початком суперництва всі дружно, під жваву музику, виконали веселу розминку. Тож змагання стартували і учасники гайнули здобувати перемоги у веселих конкурсах: стрибки в довжину, перенеси родину, збери тенісні кульки (для дітей), комбінована естафета з м’ячем, дартс (для батьків), попади в кільце (для мам) та інтелектуальна вікторина.
Батьки та діти подарували собі та глядачам хвилини незабутньої радості. Цієї днини сім’ї-учасниці перетворились у один єдиний механізм, що крокував до перемоги підтримуючи один одного. Переможених цього дня не було, адже всі без виключення отримали заряд позитиву.
Відтак за результатами конкурсів перемогу здобула родина Мушинських (Якушинецька ЗОШ-гімназія), II місце – Апанасюків (Бохоницька ЗОШ), а III – Вишневських (Мушинських (Якушинецька ЗОШ-гімназія). Учасники заходу отримали кубки та цінні призи, ну, а найголовніше позитивні враження та емоції, що залишаться із ними на все життя.

«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

«Тато, мама, я – спортивна сім’я»