Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Про оплату праці та режим роботи закладів і установ освіти працівників закладів під час карантину

Про оплату праці та режим роботи закладів і установ освіти працівників закладів під час карантину

Зазвичай карантин вводять як надзвичайну вимушену міру, щоб роз’єднати дітей, якщо 50 і більше відсотків їх колективу захворіли. Але все залежить від ситуації – іноді цього показника не чекають.
У ст.29 Закону «Про захист населення від інфекційних хвороб» зазначено, що карантин встановлюється та скасовується Кабміном за поданням головного Державного санітарного лікаря України. У рішенні про встановлення карантину зазначаються обставини, що призвели до цього, визначаються межі території карантину, затверджуються необхідні профілактичні, протиепідемічні та інші заходи, їх виконавці та терміни проведення, встановлюються тимчасові обмеження прав фізичних і юридичних осіб та додаткові обов’язки, що покладаються на них.
Карантин встановлюється на період, необхідний для ліквідації епідемії чи спалаху особливо небезпечної інфекційної хвороби. На цей період можуть змінюватися режими роботи підприємств, установ, організацій, вноситися інші необхідні зміни щодо умов їх виробництва та іншої діяльності.

Завантажити: PROSTY.doc [51 Kb] (cкачиваний: 175)