Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Зустріч з колегами з Польщі

Зустріч з колегами з Польщі

В Федерації профспілок області 5 липня п.р. відбулась зустріч членів Президії та голів первинних профспілкових організацій з Анджеєм Радзіковським - головою Всепольського об'єднання профспілок (OPZZ), Славомиром Броняжем – головою правління Спілки вчителів Польщі (ZNP), Юрієм Карягіним - Головою Міжнародної профспілки українських працівників у Польщі.

Микола Колесник - голова ФПО, поінформував колег з Польщі про роботу Федерації профспілок області з основних напрямків діяльності.

Голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов під час перемовин з головою правління Спілки вчителів Польщі (ZNP) Славомиром Броняжем домовились про обмін делегаціями в рамках налагодження співпраці у 2022 році.

Присутні на зустрічі мали можливість ознайомитись з сьогоденням профспілок Польщі та викликами, які стоять перед профспілками країн Євросоюзу.

Голова Міжнародної профспілки українських працівників у Польщі Юрій Карягін наголосив на легалізації трудових відносин громадян України, які виїжджають на роботу та навчання за кордон. В ході зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю та обмін досвідом роботи в сфері соціальних і трудових відносин.

Анджей Радзіковський та Славомир Броняж ознайомились з експозиціями Музею історії профспілкового руху на Вінниччині.

Зустріч з колегами з Польщі


Зустріч з колегами з Польщі


Зустріч з колегами з Польщі