Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Зустріч з міським головою

Зустріч з міським головою

12 грудня 2017 р. в актовій залі Вінницького обласного Будинку культури вчителя відбулась зустріч голів первинних профспілкових організацій закладів освіти міста з міським головою м. Вінниці С. А. Моргуновим, заступником міського голови Г.А. Якубович, директором Департаменту освіти Вінницької міськради О.В. Яценко.
На засіданні голів профспілкових комітетів закладів освіти міста С. А. Моргунов розповів про роботу виконавчих органів та міської ради у 2017 році, що було зроблено у місті протягом року по кожному з пріоритетів Стратегії розвитку «Вінниця:2020»: «Формування сильної місцевої громади», «Економічний розвиток, спрямований на високий і якісний рівень зайнятості», «Сталий екологічний розвиток і покращення якості надання комунальних послуг», «Якість соціального життя», «Збалансований просторовий розвиток». Особливу увагу було звернено на перспективи розвитку освітньої галузі міста в 2018 році, співпрацю міської влади з освітянською профспілкою.
Запрошені відповіли на численні запитання голів первинних профорганізацій.


Голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки П. О. Соловей та заступник голови Н. С. Кобернюк ознайомили присутніх з роботою міського комітету за період, що пройшов з часу останньої зустрічі голів первинних профорганізацій, та про поточний момент в профспілковому русі.
Зустріч з міським головою

Зустріч з міським головою

Зустріч з міським головою

Зустріч з міським головою

Зустріч з міським головою