Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » 34-ті Вінницькі обласні змагання з туризму.

34-ті Вінницькі обласні змагання з туризму.

10 травня ц.р. в c .Воробіївка Немирівського району Вінницької області розпочались 34-ті обласні змагання з туристського багатоборства серед педагогічних працівників Вінниччини. Кубок області.
Організаторами змагань уже впродовж трьох десятків років є Департамент освіти і науки Вінницької ОДА, обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки та обласний Центр дитячого і юнацького туризму та спорту.
У змаганнях цього року взяли участь 19 команд з районів та міст області.
Команди педпрацівників будуть змагатись в конкурсах з розпалювання багаття, встановлення намету, збирання речей в туристичну сумку, в’язання вузлів та велосипедного, водного, пішого туризму.
На відкриття змагань завітали заступник голови - директор Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Івасюк І.Д., заступник голови Вінницької обласної Ради Щербаківська Л.М., голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Пугачов С. Г.
Змагання будуть проходити до 14 травня ц.р. Переможці обласного етапу братимуть участь у загальноукраїнських змаганнях.
За рішенням Президії обкому Профспілки команди - переможці будуть відзначені цінними подарунками та грошовими преміями: за І місце - 2 000 грн., за ІІ місце – 1 500 грн., за ІІІ місце – 1000 грн.
34-ті  Вінницькі обласні змагання з туризму.

34-ті  Вінницькі обласні змагання з туризму.

34-ті  Вінницькі обласні змагання з туризму.

34-ті  Вінницькі обласні змагання з туризму.