Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » ХХІ звітно- виборна конференція у м.Вінниця

ХХІ звітно- виборна конференція у м.Вінниця

22 жовтня 2019р. в актовій залі Вінницького міського палацу дітей та юнацтва відбулась ХХІ звітно-виборна конференція Вінницької міської організації Профспілки працівників освіти і науки.
В роботі конференції взяли участь 129 делегатів зі 118 первинних профспілкових організацій, а також Якубович Г.А., заступник міського голови з гуманітарних питань, Краєвський С.С., голова комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради, Лебідь І.Н., начальник відділу загальної середньої освіти департаменту освіти Вінницької міської ради, Кутик О.А., юрисконсульт Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки, керівники всіх навчальних закладів міста та області, що входять до складу міської організації Профспілки.
У звітній доповіді голови міського комітету Солов’я П.О. та виступах делегатів конференції було детально проаналізовано роботу міської організації Профспілки за звітний період, її здобутки та недоліки, накреслено плани на майбутнє.
Галина Якубович, заступник міського голови з гуманітарних питань, відзначила тісну конструктивну співпрацю Вінницької міської ради , департаменту освіти та профспілки освітян, завдяки чому, в освіті міста вдалося зберегти та покращити всі соціально-економічні показники забезпечення працівників.
Сергій Краєвський, голова комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради, зазначив, що співпраця міськкому профспілки, міської ради та адміністрацій спортивних шкіл сприяє покращенню роботи та досягнень спортивних шкіл, тренерів та їх вихованців. Чотири Вінницькі дитячо – юнацькі спортивні школи входять в десятку кращих в Україні, а ДЮСШ «Вінниця» займає абсолютне І місце.
Кутик Ольга Анатоліївна, юрисконсульт Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки, вітаючи учасників конференції акцентувала увагу на питаннях забезпечення захисту трудових, соціально-економічних прав, гарантій працівників в складних умовах сьогодення та висловила побажання міській організації Профспілки і надалі залишатись такою ж активною та наполегливою у захисті своїх спілчан.
Делегати конференції одностайно довірили очолювати Вінницьку міську організацію Профспілки працівників освіти і науки Солов’ю Петру Омеляновичу.

ХХІ звітно- виборна конференція у м.Вінниця
ХХІ звітно- виборна конференція у м.Вінниця
ХХІ звітно- виборна конференція у м.Вінниця