Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Конкурс «Молода людина року» в Липовецькому районі

Конкурс «Молода людина року» в Липовецькому районі

Вперше на Липовеччині у 2014 році з нагоди святкування Дня молоді було проведено районний конкурс «Молода людина року» . Ініціатором виступила Липовецька РДА та Липовецький РЦССМ. До участі в конкурсі запрошувались особи віком від 14 до 35 років, які проживають на території Липовецького району, мають значні досягнення, що сприяють розвитку суспільно-економічного життя району та розбудові України.
Конкурс проводився в 20-ти номінаціях, які охоплюють усі сфери діяльності.
Дуже приємно, що у номінації «Молодий профспілковий діяч» переможцем конкурсу став Кучер Володимир Васильович, голова Липовецької районної ради Профспілки працівників освіти і науки, голова координаційної ради профспілок Липовеччини. За той невеликий період з часу свого обрання Кучер В. В. підняв авторитет та довіру до Профспілки освітян, як на районному так і на обласному рівнях.
У номінації «Молодий вчитель року» переміг член Профспілки, вчитель фізичного виховання Сиваківської ЗОШ 1-2 ст., член ревізкомісії Липовецької районної організації Профспілки працівників освіти і науки - Авраменко Василь Петрович.
Діяльність освітянської Профспілки високо оцінена районною комісією, адже переможців обирали не освітяни, а Експертна рада конкурсу, в склад якої входять представники різних галузей.
Хочеться побажати нашим переможцям нових звершень, адже визнання заслуговується не одним днем, а роками кропіткої праці!

Конкурс «Молода людина року» в Липовецькому районі

Конкурс «Молода людина року» в Липовецькому районі

Конкурс «Молода людина року» в Липовецькому районі