Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (8)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » » Пленум Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

Пленум Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

27 березня 2014 року в актовій залі міського Палацу дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної відбувся X пленум Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки. На початку роботи пленуму члени обкому вшанували хвилиною мовчання загиблих під час останніх подій в Україні.
З першого питання порядку денного: «Про позиції комітету Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки щодо посилення співпраці організацій Профспілки з органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування області в питаннях соціально-економічного розвитку освіти області» виступили: голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Пугачов Сергій Георгійович, голова обласної ради – Свитко Сергій Михайлович та директор департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації - Івасюк Ігор Дмитрович.
Пугачов Сергій Георгійович у своєму виступі наголосив про необхідність влади більш активно співпрацювати з громадськістю, закликав до співпраці та партнерського діалогу облдержадміністрацію та обласну раду з обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки. Голови районних, міських та вузівських профорганізацій взяли активну участь в обговорені даного питання. Також, члени обкому, піднімали питання заборгованості по відрядженнях педагогічним працівникам на курси підвищення кваліфікації у Вінницькому обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників закладів післядипломної освіти тощо. Голова обласної ради Свитко Сергій Михайлович пообіцяв вирішати данні питання. Було прийнято постанову та затверджено заходи щодо посилення взаємодії Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки з органами місцевого самоврядування у Вінницькій області.
Наступне питання, яке заслухали члени обкому Профспілки це про реалізацію законодавчо визначених КЗпП України повноважень виборних профспілкових органів та гарантій діяльності у Вінницькій міській організації Профспілки. Буняк Володимир Володимирович - директор департаменту освіти Вінницької міської ради продемонстрував презентацію про діяльність, розвиток та досягнення навчальних закладів м. Вінниці. Голова Вінницької міської організації Профспілки працівників Соловей Петро Омелянович у своїй співдоповіді відзначив позитивну практику співпраці департаменту освіти та міського комітету Профспілки з питань соціально-економічного захисту освітян міста. Пугачов Сергій Георгійович - голова обласної організації Профспілки запропонував відзначити директора департаменту освіти Вінницької міської ради – Буняка Володимира Володимировича Почесним знаком Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство».
Пленум Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки
Пленум Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки
Пленум Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки
Пленум Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки