Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » VIII пленум обласного комітету Профспілки

VIII пленум обласного комітету Профспілки

VIII пленум   обласного комітету Профспілки     21 березня ц.р. відбувся VIII пленум Вінницького обкому Профспілки працівників освіти і науки.
    На пленумі згідно перспективного плану роботи було проаналізовано реалізацію законодавчо визначених КЗпП України повноважень виборних профспілкових органів та гарантій їх діяльності у Шаргородській районній організації Профспілки, також обговорювалось питання щодо дій профспілкових органів в умовах труднощів фінансового забезпечення галузі.
    В роботі пленуму брали участь директор Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Івасюк І.Д.,
начальник відділу освіти Шаргородської райдержадміністрації Кутнік В.О., актив Шаргородської районної організації Профспілки.
    Проаналізувавши та схваливши практику роботи виборних органів Шаргородської районної організації Профспілки, учасники пленуму вступили в гостру та зацікавлену дискусію щодо фінансування галузі та оптимізації освітньої мережі.
    Голова обкому Профспілки Пугачов С.Г. доповів учасникам пленуму про ситуацію в галузі, про дії ФПУ та ЦК галузевих профспілок з приводу невиконання урядом Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», а також про свою участь у розширеному засіданні профільного Комітету Верховної Ради України, яке відбулося 20 березня ц.р.
    Івасюк І.Д. звернув увагу на необхідність ефективного менеджменту в освіті з тим, щоб вивчати, прогнозувати ефективність заходів з ліквідації, реорганізації освітніх закладів.
    Пугачов С.Г. та Івасюк І.Д. відповіли на чисельні запитання членів обкому.
    На завершення пленуму голова обкому Профспілки вручив профактиву нагороди вищих профспілкових органів, підвів підсумки з роботи по оцінці репрезентативності територіальних організацій Профспілки.





VIII пленум   обласного комітету Профспілки

VIII пленум   обласного комітету Профспілки

VIII пленум   обласного комітету Профспілки