Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » » ПОСТАНОВА IХ пленуму Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

ПОСТАНОВА IХ пленуму Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

ПОСТАНОВА
IХ пленуму Вінницької обласної організації
Профспілки працівників освіти і науки


від 31 жовтня 2013 року


Про виконання Угоди між Департаментом
освіти і науки облдержадміністрації
та комітетом обласної організації
Профспілки працівників освіти і науки на 2011-2015 роки
та Угоду на 2013-2015 роки


Пленум обласної організації Профспілки постановляє:
1. Інформації Директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д. та голови обкому Профспілки працівників освіти і науки Пугачова С.Г. з даного питання, взяти до відому.
2. Проект Угоди між Департаментом освіти і науки облдержадміністрації та комітетом обласної організації Профспілки працівників освіти і науки на 2013-2015 рр. схвалити.
3. Узгоджувальній комісії в п’ятиденний термін систематизувати критичні зауваження і пропозиції, висловлені членами пленуму в ході обговорення проекту Угоди, і, у разі потреби, внести зміни і доповнення до Угоди.
Зареєструвати Угоду в установленому порядку відповідно до Закону України «Про колективні договори і угоди».
4. Вінницькому, Жмеринському і Ладижинському міським комітетам, районним радам, комітетам Профспілки первинних організацій:
4.1. Проаналізувати виконання угод і колективних договорів. При необхідності внести зміни та доповнення або укласти нові угоди і колективні договори на підставі галузевої та обласної Угод, зареєструвати їх в органах виконавчої влади.
4.2. На пленумах, радах, засіданнях президій і профкомів, на зборах трудових колективів щорічно аналізувати хід виконання угод і колективних договорів. У разі потреби вносити до них зміни і доповнення до діючого законодавства.
4.3. Працівникам апарату комітету обласної організації Профспілки працівників освіти і науки (дд. Кутик О.А., Гиренко Т.А.) надавати практичну допомогу районним радам і комітетам Профспілки в укладанні і реєстрації угод і колективних договорів.

Голова облорганізації Профспілки
С.Пугачов


POSTANOVA.doc [26,5 Kb] (cкачиваний: 38)